Gordulič a Szatmáry si spravili zo štátu výnosnú dojku
04 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Zaujímavá informácia sa začala šíriť sociálnymi sieťam. Spracoval ju portál veci-verejne.sk. O čo ide? Nuž v skratke o to, že keď sa niekto SPRÁVNY prisaje v SPRÁVNOM čase na SPRÁVNU moc, môže z toho byť celkom dobrý príjem. Alebo, ak si moc vyberá SPRÁVNYCH SVOJICH "NAŠICH". Pozrite sa na tento celkom pre kohosi lukratívny biznis.

"Poštár Janko, kaviarenský povaľač, stelesnená „múdrosť“ a studnica tých najtrápnejších vtipov, Ján Gordulič, ktorý je tvárou vznešeného projektu Silné reči, má s Miniterstvom kultúry SR na rok 2021 uzavretú zmluvu, aby chudáčik mal ZNIŽENÉ EKONOMICKÉ DOPADY S PANDÉMIOU COVID – 19 sumou 41.248 eur. Presne takou sumou sa tomuto „umelcovi“ zložíme na jeho prežitie." Zdôrazňujú veci-verejne.sk

Noví "naši" - bez hanby

"Ako k tomu prídu všetci podnikatelia, ktorí bez podpory štátu v lockdowne musia prežiť a o podobnej dotácii môžu len snívať. Toto je tá „sociálna“ vláda, ktorá myslí na svojich. Áno, tých svojich liberálikov. Takže podnikatelia, umelci nech sa páči, ministerka Milanová má pre vás tisíce na rozdávanie!"

https://www.crz.gov.sk/zmluva/6012237/ - zdroj nasledujúceho reprofoto

https://www.crz.gov.sk/zmluva/6012237/ | Zmluva

 
https://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=401700&SID=2&P=0 - zdroj nasledujúceho reprofoto

Centrálny register zmlúv | Zmluva

Povstali noví "naši"

Nuž, zdá sa, že táto moc si z kritiky bývalých "našich" vzala ponaučenie a vyrába sa svojich nových "našich". ďalší predvolebný mýtus padol.

(Medzititulky red. HD.)

Právnička Laššáková: Toto je tá nová politická kultúra?
No ak je toto, čo popisuje Mgr. Judita Laššáková tou novou politickou kultúrou, ktorú nám tu súčasní vládni činitelia sľubovali pred voľbami, tak ... ale veď dajme slovo priamo ústavnej právničke. To bolo sľubov... "Politici súčasnej vládnej... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.