Géci: Kedy sa vláda ospravedlní Slovákom za sľubovanie slobody po zaočkovaní?
04 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Dobrovoľnosť v očkovaní je sloboda! Na tento zásadný fakt upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti právnik a bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska v tenise Marek Géci.

Takto polarizovaná spoločnosť tu snáď za posledné desiatky rokov ani nebola. A nebolo tu ani také ohrozenie slobodného rozhodovania pri lekárskych úkonoch. Všimol si to aj právnik Marek Géci a tak, ako mnohí ďalší, nad tým krúti hlavou.

Nezodpovední spoluobčania?

"Priatelia, Čaputová a vláda označuje nezaočkovaných za tých, čo plnia nemocnice a nezodpovedných," konštatuje vo svojom statuse. Podľa neho však treba povedať, že rovnako zaočkovaní prenášajú ochorenie a končia v nemocniciach.

A. Belousovová sa pýta, kto si odštipne podiel z poukážok pre dôchodcov?
Anna Belousovová sa zamýšľa nad tým, o čom sú poukážky pre dôchodcov... Pomoc, alebo biznis? "Môžete predať 500-eurový bonus od vlády priekupníkovi za 400 eur a budete mať hotovosť." Takto poradil predseda parlamentu a strany Sme rodina Boris... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balašková

"Pýtam sa teda, kedy kompetentí, ktorí zapožičali svoje tváre na očkovaciu kampaň, sa ospravedlnia aj zaočkovaným a nezaočkovaným Slovákom a povedia, že to až taká ,,SLOBODA" nie je ako tvrdili?" kladie otázku právnik.

Plané reči

"Dobrovoľnosť v očkovaní je sloboda a Slovákov musí presvedčiť to, že budú zdraví, neochorejú. To, čo tvrdili na začiatku! A nie, že dostanú 500Euro na ,´hotel´," uzavrel svoj status Géci.

Supermarkety našli dieru v zákone, ostatným štát stavia šibenicu
Už aj tak ťažko skúšaní obchodníci majú hlavu v smútku. Predvianočné obdobie, ktoré pre nich znamená najviac ziskov, sa pre zavedenie lockdownu stalo nočnou morou. Napriek tomu to však vyzerá, že existuje skupina obchodov, ktoré tieto opatrenia... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.