Draxler: Zadržaný Rajecký na Slovensku, ktovie ČO a O KOM narozpráva?
04 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

statuse ktorý včera na svojom facebookovom profile zverejnil Juraj Draxler, sa vyjadril k príchodu zadržaného Tomáša Rajeckého, ktorý bol zadržaný v Španielsku.

Dlhé roky sa meno podnikateľa Tomáša Rajeckého verejne neskloňovalo. Ak, tak veľmi opatrne. Ukazoval sa na verejnosti s piťovcami, ktorí sa pohybovali za hranou zákona. Jeho tvár sa prvýkrát objavila v spojení s organizovaným zločinom v roku 2005, keď ešte za éry policajného šéfovania Jaroslava Spišiaka unikli na verejnosť takzvané mafiánske zoznamy.

Draxler si kladie otázku „Ktovie, čo všetko porozpráva napríklad aj o predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi, s ktorým je na známej mafiánskej fotografii z Kuby ?"

Supermarkety našli dieru v zákone, ostatným štát stavia šibenicu
Už aj tak ťažko skúšaní obchodníci majú hlavu v smútku. Predvianočné obdobie, ktoré pre nich znamená najviac ziskov, sa pre zavedenie lockdownu stalo nočnou morou. Napriek tomu to však vyzerá, že existuje skupina obchodov, ktoré tieto opatrenia... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Čo všetko vie Rajecký?

Pokračuje Draxler kladením otázok čo všetko vie mafián Rajecký. Odpovedá, že to bude taký menší test toho, čo všetko vie napríklad aj o takom Mariánovi Kočnerovi. ,,A keďže ten pán toho podľa dostupných informácií vie vcelku dosť o kadečom, vôbec nie len o Kočnerovi, ako sa časť médií snaží podávať “ zdôraznil.

Do akej mieri sú schopní pokračovať Orgány činné v trestnom konaní?

Draxler apeluje na fakt, že majú postupovať „Nestranne a ísť po naozaj veľkých prípadoch, a nielen tam, kde je na to aktuálne mocenské zadanie. Pripomína aj kauzy ktoré sa záhadne stratili a nenápadne zamietli pod koberček (napr. "manažment" eurofondov na školstve za čias dosadenej figúrky SNS Plavčana hravo zatieni hocijakú kauzu, o ktorej vyšetrovaní sa hovorí dnes, ale od volieb je okolo toho úplné ticho).Podotkol Juraj Draxler.

Matovič chce k 500-eurovému bonusu pre seniorov pridať 100 eur na energie: Tiež to bude poukážka?
Mení rétoriku zo dňa na deň! Minister financií a expremiér Igor Matovič chce k poukazu v hodnote 500 eur za očkovanie pre ľudí nad 60 rokov pridať bonus 100 eur na energie pre seniorov. Bez ohľadu na to, či sú zaočkovaní. Konečne nejaká... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Ako (dostať) Fica?

„Len s veľmi vplyvnými ľuďmi v pozadí, ale takmer všetko sa akoby sústredí len na to“zhrnul v závere,svoj postoj k zadržaniu dôležitého svedka v rôznych kauzách Tomáša Rajeckého.

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.