Vulgárni tragédi v parlamente! J. B. Cigániková: "Igor, si ty normálny?!" a Matovič na Mazureka: "Ty fašistické h...o, ...."(VIDEÁ)
04 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Poslanci v NR SR akoby postupne strácali nad sebou kontrolu. Minister financií Igor Matovič pôsobí, ako keby situáciu, ktorú vyvolal v súvislosti s návrhom v podobe 500 eur poukážok pre dôchodcov nezvládal. Jeho argumenty zas ako keby nezvládali niektorí poslanci NR SR. Útok na stranu SaS vyvolal proti útok. Podľa Matoviča ale reakcia poslankyne SaS Janky Bittovej Cigánikovej bola vulgárna. 

Po vystúpení šéfa finančného výboru Mariana Viskupiča (SaS) vystúpil aj minister financií Igor Matovič. Matovič po pár vetách podľa portálu Topky prestal byť vecný a začal útočiť na stranu SaS. Jeho slová vyvolali reakciu. A poriadne rozhnevali šéfku zdravotníckeho výboru Janku Bittó Cigánikovú.

Matovič sa znovu pustil do Fica: Chce povaliť vládu, len aby zostal na slobode!
Smer chce definitívne zablokovať 600 eur pre dôchodcov! To sú slová expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v najnovšom statuse na sociálnej sieti. Pomoc seniorom rozhádala parlament Už niekoľko dní prebieha na pôde parlamentu debata o... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková
 

Drsné slová Cigánikovej smerom k Matovičovi

"Igor, si ty normálny? Uvedomuješ si, ako toto lezie ľuďom na nervy? Potom, ako predseda finančného výboru vystúpi vecne a technicky, ty stráviš tým, že 80 alebo 90 percent času kopeš do koaličného partnera len preto, lebo si dovolí dávať vecné a normálne pripomienky," začala podľa portálu Topky poslankyňa SaS.

A pokračovalo to ďalej. "Je neuveriteľné, čo ty robíš so svojím mandátom. Ty si ho dostal. Nie SaS-ka, nie Sme rodina, nie Za ľudí, nie OĽaNO. Ty konkrétne si dostal od ľudí mandát, aby si zmenil túto krajinu k lepšiemu. A čo s tým robíš je len to, že kopeš okolo seba vždy, keď ti niekto povie, že nie si najmúdrejší a tvoje nápady majú chybu," povedala. 

Cigániková tiež dodala: "Ideš dať 500 miliónov ľuďom, ktorých liečba by stála 200 miliónov a očkovanie 16 miliónov. Čo je prosím ťa na tomto zlá výhrada? Prečo obviňuješ niekoho, kto ti toto povie, že chce aby umierali ľudia, že nechce pomôcť podnikateľom. Ja ti nerozumiem, že nevieš pochopiť, čo robíš s dôverou ľudí a s dôverou ľudí v celú túto vládu. To je vyslovene tvoja robota a toto bola toho ukážka. Uvedom sa a prestaň s týmto."

VIDEO z Cigánikove ostrého prejavu:

Veronika Remišová opäť torpéduje Máriu Kolíkovú. O čo ide tentokrát?
Veronika Remišová, predsedkyňa politickej strany Za ľudí, podpredsedníčka vlády Slovenskej republiky a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR opäť kritizuje. Bývalú spolustraníčku ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Matovič už gastrosektor riešiť nebude

Igor Matovič sa ale nenechal poúčať poslankyňou SaS a zareagoval. Myslí si, že poslankyňa Cigániková (SaS) bola vo vystúpení obludná. "Ku kolegyni Cigánikovej neviem už, čo mám k tomu hovoriť.. Ako obludné," povedal podľa portálu Topky so smiechom. A dodal "keď si to porovnám, že vystúpenie poslanca za fašistickú stranu (narážal na Mazureka poz. red. HD) a kolegyne Cigánikovej za akože serióznu stranu, tak TO sa počúvať dalo a toto nie," povedal jasne.

Matovič ako tragéd

Pritom kolegu z parlamentu Mazureka (hnutie Republika) označil Matovič za fašitcické h...o! Názor o jeho prejave si utvorte po zhliadnutí videa:

Mesík: Očkovacie fiasko v Južnej Kórei
Južná Kórea momentálne zažíva pohromu ohľadom masového opichávania ľudí vírusovou (vakcínou) mRNA. Ako píše vo svojom statuse uznávaný lekár Juraj Mesík „ V Južnej Kórei za stredu pribudlo 5266 nakazených, čo je najviac od začiatku pandémie.... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."