Milan Uhrík: Vláda nesmie vydierať ani dôchodcami ani dôchodcov (VIDEO)
03 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Vláda nesmie vydierať dôchodcov očkovaním!" Píše na svojom na svojom statuse Milan Uhrík za stranu Republika. A ponúka aj zaujímavé video s vystúpením Milana Mazureka, ktoré pripájame v závere článku.

"V parlamente sa začalo rokovanie o Matovičovom návrhu na 500 eurové poukazy pre dôchodcov, ktorí sa nechajú 3 krát zaočkovať. Poukazy na lyže, wellnes atď. vraj spasia Slovensko a pomôžu nemocniciam..." Píše Milan Uhrík

Spôsobili to oni!

"Sme presvedčení o tom, že keby vláda nezničila zdravotníctvo a udržala pracovníkov, nedospeli by sme do tejto situácie. Oni sami toto celé spôsobili! A dnes chcú úplne neefektívne starších ľudí postaviť pred ruskú ruletu? Čo ak majú z vakcíny strach? Majú predať svoj pud sebazáchovy za 500 eur? Šialené..." Komentuje bizarný nápad Igora matoviča Milan Uhrík.

Vydierať je zvrátené

"Ak vláda má tak obrovské sumy peňazí, môže starším ľuďom pomôcť obrovským množstvom opatrení, ktoré zlepšia ich zdravotný stav a opateru o tieto osoby v zdravotníckych zariadeniach.
Vydierať opozíciu a robiť z nás náhle zlých ľudí, ktorí odmietajú pomáhať dôchodcom je zvrátené." Končí svoj status Milan Uhrík.

Video z rozpravy k téme

Matovič sa znovu pustil do Fica: Chce povaliť vládu, len aby zostal na slobode!
Smer chce definitívne zablokovať 600 eur pre dôchodcov! To sú slová expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v najnovšom statuse na sociálnej sieti. Pomoc seniorom rozhádala parlament Už niekoľko dní prebieha na pôde parlamentu debata o... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.