Matovič sa znovu pustil do Fica: Chce povaliť vládu, len aby zostal na slobode!
03 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Smer chce definitívne zablokovať 600 eur pre dôchodcov! To sú slová expremiéra a ministra financií Igora Matoviča v najnovšom statuse na sociálnej sieti.

Pomoc seniorom rozhádala parlament

Už niekoľko dní prebieha na pôde parlamentu debata o návrhu z dieľne Igora Matoviča na podporu očkovaných dôchodcov 500 eurovou poukážkou. Však pozor! Seniori by týchto 500 eur od vlády mohli použiť iba na vládou stanovené účely. Takže ak akurát potrebujete nové lyže, je poukážka pre vás ako vyšitá.

Absolútne nepochopiteľný návrh odporučil dôchodcom šéf parlamentu Boris Kollár. Ten radí seniorom: "Chcete radšej hotovosť? Predajte 500-eurový bonus od vlády priekupníkom!"

Takže rady od predstaviteľov našej vládnej koalície by sme tu mali. Horšie je na tom so schvaľovaním návrhu nielen partner SaS ale aj opozícia.

Šéf parlamentu radí seniorom: Chcete radšej hotovosť? Predajte 500-eurový bonus od vlády priekupníkom
Milí seniori! Nevládzete minúť svoj 500-eurový bonus vo fitku, na lyžovačke, či nepotrebujete takú drahú frizúru a radšej by ste chceli hotovosť na živobytie alebo lieky? Predseda parlamentu má pre vás skvelú radu! Predajte poukážku... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

V utorok už bude Smer v plnej sile, sľubuje Fico

"Návrh na 500 evri pre všetkých zaočkovaných dôchodcov + 100 evri pre všetkých dôchodcov na energie … prešiel do prvého čítania … lebo 4 smeráci na hlasovaní chýbali," pochválil sa na facebooku Matovič s malým víťazstvom.

No opäť si neodpustil komentár k opozičnému poslancovi Robertovi Ficovi. "Vraj sociálny demokrat, Robert Fico, ktorého dôchodci vždy volili, sa už nechal počuť, že v utorok už budú všetci jeho poslanci v práci, aby definitívne 600 eur pre dôchodcov zablokovali," varuje Matovič.

Ceny idú stále nahor: Pozrite sa, o koľko si priplatíte za elektrinu
Rastú ceny už snáď za všetko! Slovák dnes musí mať naozaj hlavu v smútku. Vláda je rozhádaná vo všetkom. Nie sú to len spory o podstatných veciach, ktoré sa týkajú nás všetkých, vadia sa aj o maličkostiach, na ktoré si občan ani nespomenie. Ale... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

"Povalí" to vládu?

Podľa lídra OĽaNO je to z Ficovej strany pochopiteľné. "Čím menej dôchodcov preočkujeme/zaočkujeme, tým viac bude kolabovať zdravotnictvo, tým viac dôchodcov zomrie, tým lepšie pre neho samého … verí, že takto má väčšiu sancu na povalenie vlády … verí, že takto bude môcť zastaviť spravodlivosť, ktorá sa k nemu samému preveľmi blíži," vyjadril sa Matovič.

V závere svojho statusu má aj niekoľko konštatovaní na Fica. "Čo ho po tom, že zbytočne zomrú tisíce ľudí, že nemocnice zkolabujú. Čo ho po tom, ze prevádzky skrachujú. Hlavne, že on možno zostane na slobode."

Život v Bratislave je drahší ako v Dubaj alebo v Prahe
Portál Refresher, zverejnil rebríček najdrahších miest na svete s odvolaním sa na britskú analytickú spoločnosť Economist Intelligence Unit. Prvenstvo drží izraelské mesto Tel Aviv. Predbehol tak Paríž, Hongkong dokonca aj New York, ktoré už nie sú... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.