Uhrík: Vláda nerešpektuje želanie občanov mať dobré vzťahy s Ruskom
02 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Milan Uhrík, predseda hnutia Republika, sa vyjadril na svojom facebookovom profile k rusko-slovenským vzťahom. Tie súčasná vláda potláča.    

Ruský prezident Putin včera vyzval na návrat k prospešnej spolupráci so Slovenskou republikou. Slovenskí vládni politici nás však napriek tomu neustále presviedčajú, že snahy o dialóg stroskotávajú na ruskej strane, uvádza Uhrík.

TOTO odkazuje Ján Krošlák, bývalý člen hnutia OĽaNO Igorovi Matovičovi
Nikto zrejme nepozná Igora Matoviča tak dobre, ako jeho vlastní. Aktívni, ale aj bývalí členovia zo strany hnutia OĽaNO. Jedným z členov hnutia "obyčajných," bol donedávna aj poslanec Ján Krošlák. Od doby, ako sa rozhodol opustiť "Matovičovu loď,"... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ľudia chcú dobré vzťahy s Ruskom

Väčšina ľudí si podľa neho na Slovensku si želá dobré vzťahy s Ruskom. Avšak súčasná slovenská vláda ide opačným smerom a Rusku neustále vysiela len negatívne signály. Podľa inštrukcií, ktoré dostanú v angličtine zo Západu.

Rétorika a konanie slovenskej vlády je ďaleko od toho, ako sa na vec pozerajú bežné Slovenky a Slováci. Ak by som bol v slovenskej vláde, tak túto výzvu prezidenta Putina na zlepšenie vzájomných vzťahov by som prijal pozitívne. Nie ako lokaj, ale ako medzinárodný partner - nielen v oblasti energetiky (kvôli lacnejším energiám), ale aj v oblasti bezpečnosti a kultúry, píše Uhrík.

Priateľské kontakty môžu pomôcť

Priateľské vzťahy na všetky svetové strany môžu Slovensku v každom čase len pomôcť, uzatvára Uhrík.

Priestory prezidentky a vlády budú rekonštruovať za milióny eur
Vzácny Karáčoniho palác dnes využíva hlava štátu Zuzana Čaputová i Úrad vlády Slovenskej republiky. Po dokončení obnovy tam pribudne aj škôlka, informovali Hospodárske noviny. V Karáčoniho paláci na Štefánikovej ulici v súčasnosti sídli Kancelária... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!