Radovan Bránik vyzval matematikára, aby vyrátal, aká je spoločenská hodnota Igora Matoviča
01 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová
Krátku, ale veľmi ostrú reakciu priniesol bezpečnostný analytik Radovan Bránik na výrok ministra financií Igora Matoviča. V reakcii Radovan Bránik vyzýva matematikára Richarda Kollára, aby vyrátal, aká je spoločenská hodnota Igora Matoviča. O čo ide?

"Spoločenská hodnota jedného zaočkovaného dôchodcu je podľa Igora Matoviča 12 tisíc Eur," píše na sociálnej sieti Radovan Bránik. A poukazuje na to, že ide o priemernú cenu, ktorú chudší a bez vzácnych titánových implantátov  kazia a tuční s implantátmi zas vylepšujú.

Matovič ufňukane dúfa v zázračnú opozičnú podporu jeho fantasmagóriám
"Mafia, skorumpovaná mafia, špinavci" a ešte iné, aj nepublikovateľné výrazy používa bežne Igor matovič na predstaviteľov politickej ipozície a ich voličov. Zrazu otočil, lebo ide o jeho ego - hľadá u tých, ktorým neustále nadáva a policajne a... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Najpresnejší tip chce Bránik odmeniť figou

Na výrok Igora Matoviča reaguje Radovan Bránik nasledovne: "Teraz by to chcelo zistiť, aká je spoločenská hodnota jedného Igora Matoviča zaočkovaného Sputnikom. Zatiaľ mám jednoducho pocit, že je ten človek doslova na nezaplatenie," píše. A dodáva, že prijíma tipy a odteraz najpresnejší z nich bude odmenený jednou figou. Figa je symbolická. Ide opäť o reakciu na Igora Matoviča, ktorý v minulosti počas tlačovej besedy ukázal do kamier "figu borovú."

K tipovanou Bránik vyzval aj matematikára Richarda Kollara: "Rišo, ty sa tak troška vyznáš v matike, vieš počítať aj v záporných číslach?" Pýta sa ho Bránik a zrejme naznačuje, že spoločenská hodnota Igora Matoviča je menšia ako nula.

Robert Fico hovorí o veľkom predvianočnom proteste a podpore generálneho štrajku
Vláda sa podľa predsedu strany SMER - SD Roberta Fica, zaoberá iba vlastným prežitím a zanedbáva najväčšie výzvy, ktoré stoja pred občanmi tejto krajiny. Fico si nemyslí, že ide iba o Covid, ale aj o zdražovanie, ktoré podľa neho vláda ignoruje. A... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."