Matovič ráta ženy, ktoré sa ozvali v súvislosti s Herákom: Štyri je už predsa len viac ako dva...
01 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová
Minister financií Igor Matovič na tlačovej besede musel zodpovedať aj otázku redaktora, ktorý sa opýtal na bývalého poslanca za OĽaNO Heráka. Podľa SME sa totiž ozvala aj štvrtá žena, ktorá uviedla, že čelila obťažovaniu Heráka. Matovič si myslí, že štyri je predsa len už viac, ako dva a hnutie by malo podľa Matoviča prehodnotiť úväzok s Herákom, ale on vraj zamestnancov v hnutí nerieši. O čo ide?

Polícia podľa denníka SME vypočula už štvrtú ženu, ktorá vo výpovedi uviedla, že musela čeliť obťažovaniu poslanca Heráka. Ide už o dospelú ženu, ktorá sa dokázala ubrániť. Herák je zatiaľ obvinený v jednom prípade, pričom celkovo sa voči nemu vedú tri trestné stíhania.

Eduard Chmelár: Mikuláš Dzurinda patrí do basy
Politológ Eduard Chmelár si myslí, že Mikuláš Dzurinda patrí do basy. V príspevku na sociálnej sieti aj vysvetlil, prečo. "Sú výroky, ktoré sa mi len ťažko komentujú," píše Eduard Chmelár. A reaguje na výrok Mikuláša Dzurindu, ktorý podľa Eduarda... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Štyri sú rozhodne viac, ako dve

Herák sa síce vzdal mandátu poslanca za hnutie OĽaNO, ale podľa SME je aj naďalej zamestnaný v hnutí OĽaNO, kde sa mal zamestnať v dobe, keď už proti nemu vypovedali dve dievčatá. Matovič zamestnanie Heráka obhájil prezumpciou neviny. A podľa denníka SME dodal: "Štyri považujem za výrazne viac ako dve a už sa mi to trošku prestáva páčiť alebo zdať, že by to mohlo byť spiknutie. Je úplne legitímne si dať otázku, či pokračovať v tomto zmluvnom zväzku,“ píše SME.

Dr. Piják je stále v nemocnici a všetko okolo jeho hospitalizácie vyvoláva otázky
Pred časom médiami prebehla správa o hospitalizácii MUDr Michala Pijáka. Ochorel na covid-19 a viaceré médiá publikovali informácie hraničiace s bulvárom, v ktorých ho označovali za dezinformátora a antivaxera. Nové informácie Pár dní dozadu sa... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."