"Kresťanský" postoj boľševického aparátčika Šeligu k humanite
01 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
"Situáciu u našich susedov a partnerov v EÚ a NATO nemôžeme ignorovať. Eskaláciu migrácie, ktorú cielene na hraniciach medzi Poľskom, Litvou, Lotyšskom  a Bieloruskom vytvára Lukašenko s Putinom nemôžeme prejsť mlčaním." Píše na sociálnej sieti poslanec "Za ľudí" Juraj Šeliga. Ako to v skutočnosti s tým "za ľudí" v jeho myslení je, vieme dobre. A najnovšie to opäť dokazuje, priam bezcitne.

"Práve preto som rád spolupodpísal návrh uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky, ktorý pripravila pani poslankyňa Anna Andrejuvová." Píše Šeliga.

Surovosť, bezcitnosť a bezohľadnosť

Podpisovať s radosťou uznesenia, to je bežná vlastnosť politrukov. Zarazí však toto vyjadrenie Šeligu v jednom z komentárov pod vlastným statusom: "...v tomto momente Polsko nepotrebuje materialnu pomoc pre migrantov, ale politicku podporu, pretoze tito ludia su cielene do takto zlych podmienok zvážaní lietadlami a použivaju ich ako nástroj nátlaku. Prave preto je potrebne povedat nie, nebudeme to tolerovať." (Bez redakčnej úpravy - pozn. HD.) Bez slov - "za ľudí"!

(Medzititulok red. HD.)

Rozhorčený Bekmatov: Slovensko - paródia na kúrenie a svietenie
"Je kúrenie drahé?" rozhorčuje sa oprávnene Artur Bekmatov (socialisti.sk) na sociálnej sieti: "Dodávateľ radí, vypnúť ho!" To žiaľ, nie je hoax "VSE skutočne radí svojím klientom, aby ušetrili tak, že budú na noc vypínať kúrenie. "Vypnite na noc... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Eka Balašková

______________

Pomôžete nám zdieľaním?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD