Jasná a stručná aktuálna anketa Rafaela Rafaja
02 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Potvrdzujú sa indície, že masová (globálna) akcia na vírus ("očkovanie") vyvolá(va) jeho protireakciu (zosilnie, zmení stratégiu napádania = mutuje), takže ďakujeme za vaše "jediné riešenie"  Vakzine macht frei... Ak ešte nejakí šeligovci, kolíkové, remišové, lengvarskí a ďalší prídu s jediným vyznaním viery v sv.Fajzera, treba ich niekam poslať. Zariadenia na to máme, dúfam, že kazajky rezort nakúpil..." Jednoznačne a stručne píše na sociálnej sieti Rafael Rafaj. A pridáva anketu, ktorú vidíte na ilustračnom obrázku.

"Hlavní vinníci šírenia a mutovania vírusu sú „očkovanie“ a globalizácia."

Globalizácia vo forme cestovania

"Variant omikron do Európy priniesli opäť cestujúci z Južnej Afriky. Z 500 leteckých pasažierov, ktorí prileteli do Amsterdamu z Juhoafrickej republiky malo 60 variant omikron. Tak ako očkovanie vytvára tlak na stále nové mutácie vírusu, ktorý si hľadá uplatnenie, rovnako prispieva k šíreniu nákazy najmä globalizácia vo forme cestovania krížom-krážom po celom svete." Píše rafael Rafaj.

Letiská sú ložiská nákazy

"Veľké svetové letiská sú v postate ložiská, odkiaľ sa vírus a jeho nové mutácie prepravujú do iných častí sveta. No a najpodstatnejší aktuálny fakt je, že to globálne môžu robiť iba zaočkované osoby, ktoré môžu „slobodne“ cestovať, aj lietať." Pripomína bývalý politik a publicista.

Hlavný problém je inde

To, že je to všetko postavené na hlavu dokazuje aj označenie pre nový variant – omikron. Nik sa zatiaľ nespýtal, prečo preskočili z delty až na 15 písmeno gréckej abecedy. Žeby "Ó" ako údiv či O-tvorené spoločnosti, lárom fárom? V tomto kontexte pôsobia naše lockdowny aj núdzové stavy ako z hračkárstva... Hlavný problém je predsa niekde úplne inde.

(Medzititulky red. HD.)

Dvakrát zaočkovaná manželka ex ministra zdravotníctva leží doma s covidom
Exminister zdravotníctva Marek Krajčí sa mal zúčastniť televíznej diskusie v Ta3. Namiesto seba poslal televízii nahrávku, v ktorej informuje o covide v ich domácnosti. Prepis videonahrávky "Moja malá dcérka priniesla covid zo škôlky. Pozitívny... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Eka Balaskova