Janka Ledeckého rozčúlili očkovací moralizátori, pracujúci pre biznis s vakcínami
01 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
Janek Ledecký je považovaný za naozajstného "džentlmena", decenťáka. Vie si však povedať svoje, a to aj k tým najvážnejším celospoločenským témam. Portál ahaonline.cz zaznamenal Ledeckého úprimnosť na adresu českého exministra vnútra Romana Prymulu.

Čo to teda spevák Janek Ledecký povedal na adresu Prymulu, súčasného poradcu skupiny Agel podnikateľa a miliardára Tomáša Chrenka?

Odporúčate opatrenia a zúčastňujete sa na biznise s vakcínami

„Mám s vami osobný problém, rovnako ako veľká časť populácie, ktorá nemá vo vládne opatrenia dôveru. Odporúčate opatrenia, teda testovanie, vakcináciu, používanie ochranných prostriedkov a súčasne sa vy a vaša rodina zúčastňujete na biznise, teda tých firiem, ktoré sa zaoberajú testovaním,“ zostra sa obul do exministra Janek Ledecký v televíznom štúdiu.

Urazený Prymula

„Mňa to skutočne irituje a pôsobí to až neuveriteľne. Myslíte si, že naozaj v tom biznise som? Nikdy som v ňom nebol,“ pomerne naduto odvetil niekdajší minister zdravotníctva Roman Prymula Ledeckému v programe Čo Čech, to politik! na televíznej stanici CNN Prima NEWS.

(Medzititulky red. HD.)

Tvrdý odkaz Zdeny Studenkovej všetkým nezaočkovaným!
Čo na srdci to na jazyku, tým sa herečka Studenková riadi už dlhé roky. Ani tentoraz to však nebolo vôbec inak, dávku úprimnosti herečka premenila na odkaz všetkym nezaočkovaným! Informovala pluska.sk Naša mimoriadne úspešná herečka bola za svoj... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Denis Merva

____________

Podporíte nás?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD