Fakt nemáme iné problémy? Bihariová sa prekvapivo priznala a vraj "TO" musí užívať skoro každý
01 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová
Irena Bihariová sa priznala k tomu, že skúsila marihuanu. Príspevok na sociálnej sieti začala výrokom: Hulení tady "má" vybudovanou tradici, akurát nemáme vybudovanú tradíciu sa k marihuane priznať. Predsedníčka PS zrejme považuje tento svoj výrok za hrdinský počin. A o tých, ktorí si myslia iné hovorí, že sú klamári. 

Nedeľnajšia politická relácia V politike, televízie TA3, hostila troch hostí a medzi nimi aj Irenu Bihariovú, predsedníčku PS, ktorá mala viditeľný problém. "Názor odborníkov na jej prejav neexistuje, ale aj laik odhadne, že bola zjavne "unavená." Nie je možné konkretizovať čo jej "únavu" spôsobilo. Možno aj nedostatok vzduchu pod respirátorom? Každopádne ku koncu relácie sa Irena Biheriová zosypala. Odsledovať si to môže každý priamo od času 48:55,"

Irena Bihariová svojrázne vplýva na spoločnosť! Únava, alebo ide o iné...
Politická relácia V politike, televízie TA3, hostila troch hostí. Irenu Bihariovú (PS), Andreja Danka (SNS) a Milana Majerského (KDH). Všetci traja predstavitelia mimoparlamentných strán sa zhodli na tom, že súčasný lockdown je nesystémový a vládne... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová
redakcia HD.

Matovičove dve tváre - v radoch "špinavej mafie" hľadá zrazu "rozumnú väčšinu"
"Vicepremiér a minister financií Igor Matovič (OĽANO) prišiel na rokovanie vlády spolu s návrhom na poskytnutie 500-eurových poukážok seniorom, ktorí sa dajú zaočkovať, alebo ktorí už zaočkovaní sú." Informuje agentúra TASR. Cez ministrov to podľa... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | TA SR/ Ivan Brožík

Irena Bihariová bola expert na výrobu bonga

Po uplynutí pár dní od relácie píše Irena Bihariová príspevok na sociálnej sieti, v ktorom sa priznáva k tomu, že je 80-ty ročník a teda spolu so staršími rovesníkmi tvorili tú tzv. Trainspottingovú generáciu. A vysvetľuje o akú generáciu ide: "To je tá, ktorá medzi prvými okoštovala všetky zakázané pokušenia prišlé zo západu, a o ktorej si napriek tomu chceme silou mocou klamať, že také nehoráznosti ako marihuana veru za našej doby neboli. Že to až tí po nás sa zopsuli," píše. 

V príspevku vysvetľuje Bihariová aj to, že patrila medzi expertov v tom, že dokázali vyrobiť bongo z čohokoľvek a ubaliť kdekoľvek. A priznáva, že aj keď nepotrebovala marihuanu denne a nikdy ju nekupovala, ani nezhromažďovala, sprevádzala ju celú mladosť, a občas aj v dospelosti. Najviac ju bavilo byť pod vplyvom marihuany, keď s kámošmi hrávali po sieti PC gamesky alebo spolu čítavali sci-fička. Po výške jej vraj už začala prekážať, ale odmieta trepať somariny, aké zvyknú trepať jej rovesníci: "že skúsenosť s marihuanou bolo len také bakané  pošmyknutie v mladosti, ktoré sa im prihodilo kdesi-čosi náhodne, omylom, tutok ma ktosi na to naviedol za kríčkami, a veď  som ani nešlukovala. A potom už nikdy viac," píše.

Irena Bihariová svojrázne vplýva na spoločnosť! Únava, alebo ide o iné...
Politická relácia V politike, televízie TA3, hostila troch hostí. Irenu Bihariovú (PS), Andreja Danka (SNS) a Milana Majerského (KDH). Všetci traja predstavitelia mimoparlamentných strán sa zhodli na tom, že súčasný lockdown je nesystémový a vládne... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ozajstnou krajinou budeme, ak schválime dekriminalizáciu

Túto reakciu zverejnila na margo prípadu mladého Roba, ktorý sa podľa nej voči spoločnosti neprevinil ničím, iba tým, že mal pri sebe dvakrát vrecúško marihuany, za čo má byť v base 10 rokov. Bihariová si myslí, že ono sa to nezmení, kým sa nezačnú k marihuane úprimne priznávať aj elity, aj intelektuáli/ky, aj novinári/ky, politici/čky, lekári/ky či akokoľvek mienktovorní ľudia. Podĺa nej sa húlilo predsa bežne na právnických internátoch, aj na najfajnovších súkromných školách. "Hulili tí, ktorí sú dnes novinári, aj mnohí tí, ktorí sú dnes politici, lekári či policajti," píše.  

A dodáva, že na ťahu sú a vždy budú hlavne politici, v rukách ktorých je meniť legislatívu. A pýta sa, čo na to pani Záborská a jej bojúvka chrániaca rodiny? Ozajstnou krajinou podľa nej budeme iba vtedy, keď kormidlá pôjdú dopredu a nie dozadu a schválime dekriminalizáciu.

Pretože my iné problémy nemáme, že pani Irena Bihariová?

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/30/lukasenko-uznal-krym-ruskym

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."