Dvakrát zaočkovaná manželka ex ministra zdravotníctva leží doma s covidom
01 | 12 | 2021 I Eka Balaskova
Exminister zdravotníctva Marek Krajčí sa mal zúčastniť televíznej diskusie v Ta3. Namiesto seba poslal televízii nahrávku, v ktorej informuje o covide v ich domácnosti. 
Prepis videonahrávky

"Moja malá dcérka priniesla covid zo škôlky. Pozitívny antigén mala po troch dňoch  Nemá nejaké veľké príznaky, ale po ďalších troch dňoch ochorela manželka. Takže máme covid v domácnosti a v tejto situácii si myslím, že keďže moja manželka je menej, ako šesť mesiacov po druhom očkovaní, tie príznaky má relatívne slušné. Manželka v relatívne dobrom veku, dokonca po piatich mesiacoch očkovania, má relatívne vážne príznaky, tak uvidím, ako sa to bude ďalej vyvíjať. Asi by nebolo veľmi bezpečné, aby som teraz prišiel do štúdia." povedal Marek Krajčí v dokrútke pre televíziu Ta3.

Dr. Piják je stále v nemocnici a všetko okolo jeho hospitalizácie vyvoláva otázky
Pred časom médiami prebehla správa o hospitalizácii MUDr Michala Pijáka. Ochorel na covid-19 a viaceré médiá publikovali informácie hraničiace s bulvárom, v ktorých ho označovali za dezinformátora a antivaxera. Nové informácie Pár dní dozadu sa... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Nie len odborníci, ale aj politici pripúšťajú ...

"Účinnosť vakcín časom dramaticky klesá," vyhlásil nedávno na tlačovke minister financií Igor Matovič a jeho informácie dopĺňa aj odborník spoza rieky Moravy: "Vakcíny neboli konštruované na to, aby bránili šíreniu vírusu. Aj očkovaní sa vyskytnú na JISkách a tiež umierajú, kým tí, čo infekciu prekonali, sa tam nevyskytnú. To jasne vidíme na dátach."

Podporíte nás?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD