Šetriacu výzvu od VSE na východe Slovenska vnímajú občania ako zlý vtip
30 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

VSE na východe Slovenska oslovujú svojich zákazníkov, ktorí sú prekvapení a hovoria o zlom vtipe. VSE ich podľa denníka Pravda vyzýva k tomu, aby na noc vypínali kúrenie. Výzvu nazvali VSE šetriacou výzvou. A ten, kto sa do nej zapojí môže dokonca aj vyhrať 100 eur. "Čím sme si to zaslúžili...?" Pýtajú sa niektorí občania.

"Pani Iveta od Starej Ľubovne dostala od spoločnosti VSE e-mail," informuje Pravda. Vo výzve podľa denníka Pravda žiada VSE v nadväznosti na možné zvyšovanie cien energií, aby si občania vypli na noc kúrenie počas celého týždňa. Odôvodňujú to aj tým, že spánok v chladnej miestnosti podľa nich pozitívne vplýva na metabolizmus a zároveň zabezpečuje lepšiu kvalitu spánku. Do výzvy sa podľa informácií z mailu zapojilo už 3 500 domácností a každý deň žrebujú 100 eur. 

Robert Fico: Zuzana Čaputová mala v Maďarsku veľa pekných, ale prázdnych rečí!
Covid je podľa Roberta Fica, predsedu strany SMER - SD najpodstatnejšou témou, ale nemôžeme podľa neho zabúdať ani na iné udalosti. A hovorí o samite prezidentov V4. Prezidentka Čaputová podľa neho opäť mala veľa pekných, ale prázdnych rečí. Ale... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Čím sme si to zaslúžili, veľmi som pohoršená...

Pani Ivetu výzva nahnevala, pretože nemajú inú možnosť ako využívať elektrickú energiu na kúrenie. V obci, kde žije nemajú plyn. „Čím sme si to zaslúžili, a hlavne naši otcovia, mamy, dedkovia a babky, aby museli spať v chladnej izbe. Kde sme sa to v našom demokratickom štáte dostali… Och, veľmi som pohoršená," napísala podľa Pravdy na sociálnej sieti s tým, že má doma chorého plienkovaného človeka. A v komentároch sa k nej pripojili aj ďalší.

Informáciu o výzve potvrdila z komunikačného oddelenia VSE Katarína Šulíková. „Tohtoročná a stále pretrvávajúca kríza je globálna. Citlivo sa prejavuje v krajinách EÚ. Slovensko nevynímajúc. Navýšenie cien energií pre slovenské domácnosti očakávame od 1. januára 2022. Oslovujeme domácnosti, ktoré majú nadpriemernú spotrebu energií. Tie, ktorých sa zdražovanie môže dotknúť najviac," uviedli VSE v stanovisku pre Pravdu. Zákazníci podľa VSE záujem o výzvu prejavili. 

Šok hneď na začiatku finále SuperStar - slzy v hľadisku! (VIDEO)
Prvé finálove kolo SuperStar začalo naozaj nečakane. Moderátorka Ewa Farna šokovala porotu, divákov no aj ostatných súťažiacich keď prezradila, že finalistka Nikita Machytková súťaž dobrovoľne opušťa. Nikita ma pre svoje rozhodnute naozaj veľmi... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Denis Merva

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."