Bude R. Kaliňák kandidovať do parlamentu?
30 | 11 | 2021 I Eka Balaskova

V ostatných týždňoch sa dosť špekuluje o tom, či sa Róbert Kaliňák vráti aj na kandidátku Smer-SD do najbližších volieb. On sám to do budúcnosti nevylučuje. Viac o tom hovorí Pluska.sk.

Tak ako. Bude kandidovať? Nebude?

Strana Smer je podľa neho bohatá na osobnosti, v tejto súvislosti ocenil L. Kamenického, či R. Takáča, ale aj E. Kaliňáka. "Čo sa na Slovensku udeje, keď nevieme, čo bude zajtra, nevieme čo pozajtra vláda vymyslí, na to sa nedá nikdy odpovedať, ale nepredpokladám to," odpovedal Pluske na otázku svojej kandidatúry v najbližších voľbách.

Ak prilietate z týchto krajín, od zajtra vás čaká povinná karanténa
Od zajtra, 1. 12. bude pre osoby, ktoré na Slovensko prídu z niektorých krajín, karanténa povinná. Zoznam krajín zverejnili Topky. Platí pre všetkých "Bez ohľadu na očkovanie či prekonanie ochorenia COVID-19. Vyplýva to z novej vyhlášky Úradu... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Nový líder?

Generačná výmena na čele strany bude časom nutná a R. Kaliňák tvrdí, že v Smere-SD sa nájde mnoho nádejných lídrov. Na otázku, kto by mohol viesť kandidátku Smeru odpovedal: "Máme dnes nového lídra. Máme nového Roberta Fica. Každý kto ho porovná dnes a pred tromi rokmi vidí, že nastalo zásadné obrodenie. Myslím si, že novým lídrom bude nový Robert Fico, ako ste ho videli posledné mesiace." Dodal tiež, že za predsedom strany stoja aj mladí členovia vedenia.

Podporíte nás?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD