Robert Fico chce pre dôchodcov peniaze a nie poukážky. A určite nie ako výmenu za očkovanie
29 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Keď bolo treba nájsť 300 miliónov eur na 13-te dôchodky, tak neboli. Keď treba podporiť očkovanie dôchodcov, nie je problém nájsť nie 300, ale 500 miliónov eur na poukážky, za ktoré si dôchodcovia majú dať dobrý obed, vymasírovať sa, dať si urobiť nechty," hovorí predseda strany SMER - SD Robert Fico a navrhuje pre dôchodcov iné riešenie. 

Robert Fico poukazuje na to, že Matovičov nápad o 500 eurových poukážkach nemá podporu ani v koalícii, ale Igor Matovič (OĽaNO) a Boris Kollár (Sme rodina) si podľa Fica myslia, že opozícia zahlasuje za akúkoľvek ich hlúposť. 

Chystá sa rekonštrukcia údajnej samovraždy Milana Lučanského. Zúčastniť sa má aj TÁTO osoba
O pár dní bude presne rok, kedy malo dôjsť k údajnej samovražde Milana Lučanského. Dodnes nie je ukončené vyšetrovanie tohto úmrtia. Ešte stále prebieha analyzovanie svedeckých výpovedí, či znaleckých posudkoch lekárov. Rekonštrukcie sa podľa... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Na Slovensku čaká na dôchodcov ťažký rok 2022

Robert Fico spomína Rozhodnutie ÚRSO v maximálnej cene za teplo v Banskej Štiavnici, kde úrad povolil jednej teplárni zvýšiť cenu za dodávku tepla a to tak, že priemerná domácnosť zaplatí len za teplo mesačne o 26 eur viac, ako v predchádzajúcom roku. "Za rok viac, ako 300 eur," hovorí Robert Fico. Podľa ktorého ak prirátame k cene za teplo aj nárast iných cien dôchodcov, na Slovensku čaká na dôchodcov ťažký rok 2022. "Ale, Matovič s Kollárom im ponúkajú obed, massáž, nechty," dodáva. 

Omikron variant nového koronavírusu sa zatiaľ v SR nepotvrdil
Omikron variant, teda nový variant nového koronavírusu, sa na Slovensku v doposiaľ testovaných vzorkách nepotvrdil. TASR o tom informovala hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR Daša Račková. Na výzvu ÚVZ pre cestujúcich do pondelka do... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Dôchodcom sa akékoľvek vyplácanie peňazí nemá podmieňovať očkovaním

Robert Fico vyzýva koalíciu, aby sa láskavo na Matovičovom návrhu dohodli všetci spolu. Ako aj na tom, že dôchodcovia potrebujú hotové peniaze, aby aspoň trochu zmierili rany, ktoré na nich čakajú. Fico so stranou SMER - SD chce preto v druhom čítaní zákona navrhnúť zmeny. A to, aby sa dôchodcom akékoľvek vyplácanie peňazí nepodmieňovalo očkovaním. A ďalej, aby to neboli peniaze formou poukazov, ale hotovosť vo výške 500 eur pre každého dôchodcu, aby sa im v ťažkom roku, ktorý na nich čaká pomohlo. "V podstate by sme im tak vyplatili 13-ty dôchodok," dodal Fico v závere.  

www.facebook.com/robertficosk/videos/420228439573716/

Môže nová vakcína ukončiť pandémiu?
Nová izraelská vakcína proti COVID-19 by mohla pre Izrael a zvyšok sveta zmeniť pravidlá hry. Vedci ohlásili výborné výsledky, ktoré dosiahli už počas klinického testovania! Účinnejšia proti mutáciám Experti pracujú na novej vakcíne a zatiaľ... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."