MUDr. Peter Lipták vysvetlil, prečo je Omicron lepší ako Delta
29 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

MUDr. Peter Lipták v blogu denníka Pravda vysvetľuje na základe zahraničných štúdií, prečo je Omicron lepší ako Delta. 

MUDr. Lipták píše v blogu zverejnenom v denníku Pravda, že v celej južnej Afrike dnes máme prakticky nulový výskyt kovidu s prakticky nulovou smrtnosťou pri cca 3- 20% zaočkovanosti.

"Nuž a teraz sa my máme začať otriasať strachom, že sa odtiaľ šíri kovid?" Pýta sa Lipták. Podľa neho jedine v tom prípade, že by bol Omicron nebezpečnejší pre zaočkovaných.

Lipták zdôrazňuje, že nesmieme zabudnúť na to, že opatrenia proti Ebole zabili viac ľudí ako Ebola. A dodáva, že to bolo následkom obmedzeného prístupu ľudí k bežnej zdravotnej starostlivosti a ekonomických reštrikcií.

Chystá sa rekonštrukcia údajnej samovraždy Milana Lučanského. Zúčastniť sa má aj TÁTO osoba
O pár dní bude presne rok, kedy malo dôjsť k údajnej samovražde Milana Lučanského. Dodnes nie je ukončené vyšetrovanie tohto úmrtia. Ešte stále prebieha analyzovanie svedeckých výpovedí, či znaleckých posudkoch lekárov. Rekonštrukcie sa podľa... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."