Ivan Kandráč vynadal porote v obľúbenej šou Česko Slovensko má talent! (VIDEO)
29 | 11 | 2021 I Denis Merva

Ivan Kandráč, ktorý už zavítal do súťažnej šou niekoľkokrát, či už SuperStar alebo ČSMT, si tentoraz urobil hanbu a následne vynadal porote! 

Tentoraz nádejný spevák predviedol tanečné kúsky do pesničky od popvej hviezdy Michaela Jacksona a zvolil samozrejme ikonický štýl tanca známej popovej legendy. Väčšina divákov v hľadisku vrátane samotnej porotcovskej štvorice sa počas ikonického tanca začala smiať! Žiaľ mu tento tanec zjavne vôbec nevyšiel a s určitosťou po tohtoročnom vydaní na šou v dobrom spomínať nebude!

Finále sa pomaly ale isto blíži a vyzerá, že porota vyberá len tie najzaujímavejšie predstavenia. Priestor síce dostal, ale nevyužil ho. Ivan Kandráč je známy predovšetkým zo SuperStar, kde zaujal svojím zábavným komolením slov. Skomolil napríklad hit od Michala Davida s názvom Colu, pijeme Colu a stal sa tak hviezdou internetu. Množtvo divákov a fanúšikov si ho vďaka tomu obľúbilo.

Ivan Kandráč si podľa vlastných slov v šou Česko Slovensko má talent spravil hanbu. Po svojom vystúpení a hodnotení porotcov sa odvážne do poroty obul a opýtal sa:

Ja vás vážne nechápem. Ja neviem, čo vy si myslíte. Vy si myslíte, že ja neviem tancovať, spievať?”

 „Spravil som si veľkú hanbu teraz,” dodal sklamaný Kandráč.

VIDEO

Peter Marcin ako baleťák, diváci mali zábavu! (VIDEO)
Peter Marcin v talkšou s názvom Neskoro Večer predviedol naozaj baleťácke kúsky! Je známe že komik, herec, moderátor Peter Marcin sa rád pasuje s novými úlohami. Tentoraz si vyskúšal balet. Keďže je herec, jeho balet musí mať nejaký príbeh. Diváci... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Denis Merva