„Nie sme laboratórne myši!“ Tisíce ľudí na obrovskej demonštrácii v Rakúsku za slobodu a proti povinnému očkovaniu (VIDEO))
27 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Tisíce ľudí sa zišli v hornorakúskom Vöcklabrucku. Vyšli do ulíc, aby protestovali proti koronovej diktatúre a plánovanému povinnému očkovaniu, píše Alois Endl v rakúskych novinách Wochenblick.

Ako píše Alois Endl, masívny odpor proti koronovému režimu sa už nedá zastaviť. A to je dobre. Je to dôležité, pretože najneskôr od 1. februára bude v Rakúsku koniec „srandy“. Vtedy budú Rakúšania podľa plánov tyrkysovo-zelenej vlády nútení nechať si pichnúť vakcínu. Možno aj v spútanom stave, ako si nedávno “zafantazíroval“ predseda Lekárskej komory Szekeres, dodáva Endl.

Madrid: Tisíce policajtov protestovali proti zmene "náhubkového" zákona
Desaťtisíce španielskych policajtov a ich podporovateľov vyšli v sobotu do ulíc hlavného mesta Madrid, aby protestovali proti navrhovanej reforme bezpečnostného zákona, o ktorej tvrdia, že im bude brániť pri výkone povolania. Informovala o tom... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | tasr

Posolstvo odvahy na transparentoch

Napríklad v časti Hausruckviertel, ktorá má len asi 12 500 obyvateľov,  sa na námestí podľa odhadu organizátorov zišlo asi 2 500 odvážnych obyvateľov, aby sa postavili proti plánom povinného očkovania. Svoje posolstvo odvahy mali napísané na transparentoch.

Dav skandoval: „Sloboda! Sloboda!“ Námestie vo Vöcklabrucku bolo plné ľudí. Symbolicky zaznela aj pieseň „Life is Life".

Bavorsko: Nárast očkovaných aj na JIS-kách
Takmer 30 percent úmrtí na COVID-19 v Bavorsku v októbri tvorili plne zaočkovaní, informuje epochtimes.de. Medzi rýchlo rastúcim počtom úmrtí na koronavírus v Bavorsku je pomerne vysoký podiel plne očkovaných ľudí. Podľa údajov Štátneho úradu pre... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová
 

Nie sme laboratórne myši!

„Nie sme laboratórne myši!", "Žiadne povinné očkovanie!“ – bolo vidno na nápisoch a transparentoch. Bolo počuť aj varovanie pre všetkých, ktorí si stále myslia, že sa všetko vyrieši samo: „Kto spí v demokracii, zobudí sa v diktatúre!"

Protesty boli aj v St. Marein im Mürztal v Štajersku, dodáva Wochenblick.

(Medzititulky red. HD.)

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!