Frontálna vojna o Generálneho prokurátora Žilinku pokračuje, prekáža čističom od "mafií" a ich poskokom
27 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

Kde začať? Vyzerá to ako povestná operácia Barbarossa, v ktorej fašisti barbarsky a bez vypovedania vojny napadli nášho východného suseda. Proti generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi sa spustili útoky zo všetkých frontov majiteľov jedinej pravdy - tej ich mocensky liberálne účelovej. A tupé stádo dezolátov zoskupené v podporných plukoch "dobre" iba primitívne béka. Hon na Žilinku už nanajvýš pripomína hon na triedneho nepriateľa a sprevádza ho koordinovaná zideologizovaná propagandistická kampaň ľahko pomenovateľnej a po neobmedzenej moci bažiacej úderky. Neobmedzenej ani Ústavou, ani zákonmi, ani občanmi Slovenska. A myslením už vôbec nie.

"To nevymyslíš." Píše na sociálnej sieti Blog investigatívnej žurnalistiky. "Už asi nikoho na Slovensku neprekvapí, že členom Fb skupiny Dobre je aj advokát Kubina, bývalý expert Čaputovej (za jeho právnej asistencie sa Čaputová vykašľala na žiadosť 600 tisíc občanov o referendum), blízky priateľ  Špeciálneho prokurátora Lipšica (Lipšicov vzťah k nadriadenému GP Žilinkovi poznáme, veď ho aj dostatočne prezentuje za pomoci mainstreamu ~ ktorého predstavitelia sú ostatne tiež členmi tejto organizovanej Fb  skupiny Dobre ), obhajca "elitných vyšetrovateľov NAKA, našich chlapcov" ministra vnútra a prezidenta PZ SR, členov takzvanej "Čurillovskej mafie", ktorí sú trestne stíhaní za manipulovanie trestných konaní." Pokračuje status na Blogu investigatívnej žurnalistiky.

Stádo sa zaktivizovalo

"Pripomíname, že Facebooková skupina Dobre (zjavne prepojená na "slušných progresívnych" politikov, ktorí sú aj jej členmi) odštartovala organizovaný kybernetický útok na status Generálneho prokurátora Maroša Žilinku púhych 26 minút po jeho zverejnení." píše ďalej citovaný Blog. "Táto organizovaná dehonestačná  kyberšikana na facebookovú stránku Generálneho prokurátora Maroša Žilinku trvá už štvrtý deň."

MUDr. Bukovský: Ešte stále veríte, že tu ide hlavne o zdravie?
MUDr. Bukovský sa ozval. Eduard Heger podľa neho zámerne klame, straší a stigmatizuje polovicu obyvateľov SR alebo nevie, o čom hovorí. Dôkazom je podľa Bukovského analýza vedca z Harvardovej analýzy, ktorá je dobre známa aj slovenskej verejnosti,... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Nevadí to nikomu

"A minister vnútra, ministerka spravodlivosti, premiér SR, prezidentka SR o tomto fanatickom dehonestujúcom útoku na najvyššieho predstaviteľa prokuratúry SR MLČIA." Prízvujuje status na Blogu investigatívnej žurnalistiky.

"P.S. Čo na to Slovenská advokátska komora? Eňo-ňuňo správanie?" Pýta sa Blog, ale zjavne, aj Komora už má so svojvôľou moci až priveľa problémov.

OČTK porušujú zákony o advokácii

"Predseda Slovenskej advokátskej komory Viliam Karas sa obráti na generálneho prokurátora Maroša Žilinku pre ohrozovanie mlčanlivosti orgánmi činnými v trestnom konaní." Informovala o tom hovorkyňa SAK Alexandra Donevová.

"Povinnosť mlčať je podľa komory právo klienta a nemôže byť svojvoľne porušované OČTK. SAK zaznamenala ďalší prípad, keď bola povinnosť mlčanlivosti nimi ohrozená. "V advokátskej kancelárii advokáta P. S. vykonali prehliadku v súvislosti so zastupovaním klienta, ktorý je podozrivý z páchania trestnej činnosti," uviedla Donevová. Priblížila, že advokátovi pri prehliadke zabavili počítač s údajmi všetkých klientov, s osobnou aj pracovnou korešpondenciou, ako aj spisy klientov, ktoré s vecou nijako nesúviseli." Píše sa v správe TA SR.

Eliminovať Žilinku za každú cenu!

To je zjavný cieľ operácie Barbarossa 2021. On jediný ešte stojí v ceste (svojimi právomocami) totálnej právnej deštrukcii štátu, ignorácie ústavných a iných zákonov zo strany diktátorskej moci a jej úslužnej časti OČTK. Plus, samozrejme tupého liberálneho bezhodnotového kaviarenského stáda s vypálenou značkou "dobre" na čele každého jeho jedinca. A nezabúdajme ani na mainstream!

Blaha: Toto Matovičovo gesto je ďalší prejav neúcty a arogancie voči seniorom
Minister financií a šéf OĽaNO Igor Matovič opäť prišiel s niečím, čím poriadne rozdráždil. Jeho nápad s 500 eurovými poukážkami pre zaočkovaných ľudí nad 60 rokov sa vôbec nepozdáva najmä opozícii. Igor Matovič je politik, ktorý v súčasnosti... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik