Štefana Svitka skolil Covid - jeho slová o Dakare!
26 | 11 | 2021 I Denis Merva

Slovenský motocyklový pretekár Štefan Svitko dnes obdržal pozitívny výsledok PCR testu! Informoval Nový Čas

Vírus COVID-19 skolil aj nášho preterkára, ktorý mesiac pred odletom na Rally Dakar musí doma bojovať s vírusom. Podľa informácii pre Nový Čas má Svitko však bezpríznakový priebeh. 

„Na test som išiel len preventívne, nič mi nebolo ani nie je. Ostávam podľa inštrukcií zdravotníkov v 10-dňovej domácej karanténe. Zrušiť žiaľ musím plánovanú prípravu v Dubaji. Môj štart na Rely Dakar ohrozený nie je. Možno je aj dobre, že som to chytil teraz a mám dosť času sa vyliečiť,“ prezradil pretekár. 

Priznal však, že ho pozitívný test prekvapil. Od jari bol testovaný niekoľkokrát a vždy s negatívnym výsledkom. Svitko je plne zaočkovaný. Najbližšie dni plánuje stráviť doma na Orave, kde má k dispozícii posilovňu alebo stacionársky bicykel. Manželke pretekára vyšiel negatívny test.

Shiffrinová rozmýšľa nad ukončením kariéry!
Mikaela Shiffrinová, americká lyžiarka zvažuje ukončenie kariéry! Prekvapí vás, aký je vlastne za týmto rozhodovaním problém! Lyžiarka, ktorá sa špecializuje najmä na točivé disciplíny ako slalom a obrovský slalom. Stala sa celkovou víťazkou... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Denis Merva