Svetová jednotka Novak Djokovič zopakoval svoj postoj k očkovaniu. Jeho účasť na Australian Open stále neistá (VIDEO)
26 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Novak Djokovič zopakoval svoj postoj k očkovaniu proti COVIDu-19: Každý sa musí rozhodnúť dobrovoľne! Stále odmieta zverejniť svoj očkovací status. S napätím sa očakáva, či sa vôbec zúčastní na januárovom Australian Open, píše epochtimes.de.

Mali by sme mať možnosť slobodnej voľby

"Každý musí mať slobodnú voľbu. Je to dôležité pre každého, nielen pre mňa, alebo niekoho iného, na tom nezáleží. Či už ide o očkovanie alebo niečo iné v živote, mali by ste mať možnosť slobodnej voľby," povedala  svetová tenisová jednotka Novak Djokovič.

Srb opakovane odmieta zverejniť svoj očkovací status.

Cibulková a jej outfit - veď vyzerá ako keby bola nahá!
Dominika Cibulková je známa svojími odvážnymi outfitmi. Tento krát však to pravdupovediac kúsok prestrelila! Veď vyzerá ako nahá! Informovala o tom pluska.sk. Pred pár dňami Cibulková pridala na svoj profil sociálnej siete Instagram jednu... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Denis Merva

Účasť na Australian Open stále neistá

Ešte minulý mesiac Djokovič povedal, že si nie je istý, či bude v Melbourne Parku obhajovať titul.

Austrálsky štát Victoria zakázal neočkovaným hráčom účasť na Australian Open.

V Melbourne, hlavnom meste štátu Victoria, bolo od začiatku pandémie koronavírusu najviac lockdownových dní zo všetkých austrálskych miest.

Premiér štátu Victoria Daniel Andrews povedal, že nebude žiadať o povolenie vstupu pre neočkovaných športovcov, dodáva epochtimes.de.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!