Matovičov exposlanec Krošlák: Vzrušuje ho, keď sú ľudia naňho alergickí
24 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Takto sa vyjadril podľa Pravdy dnes nezaradený poslanec v Národnej rade SR, Ján Krošlák, ktorý kedysi patril k hnutiu OĽaNO.

Nedávno opustil klub OĽANO a vo veľkom kritizuje šéfa hnutia a bývalého premiéra, teraz ministra financií, Igora Matoviča.

V utorok ho nahneval  status, v ktorom si Matovič úplne nevhodne robí žarty zo svojho návrhu, ktorý je súčasťou daňovej a odvodovej reformy – džbán vody k jedlu. „Ak budete dobrý, možno aj limetku dostanete,“ napísal expremiér.

Krošlák zareagoval ostrým statusom: „Nerozumiem tomuto mimozemšťanovi. On naberá životnú energiu tým, že provokuje veľkú väčšinu ľudí? Čím viac ľudí je naňho alergických, tým je vzrušenejší?“

Slovensko plače, Matovič sa zabáva, ľudu do krčahu s vodou ponúka aj limetku
Igor Matovič sa nezmení. Slovensko je zdá sa na pokraji zničenia. Ničí nás, že máme najhoršiu situáciu na svete v súvislosti s pandémiou Covid 19 a ľudia pred Vianocami majú strach z opatrení. A ničí nás šialený nápad ministra financií a jeho... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Podľa Krošláka na Slovensku pristál terminátor, ktorý mal zničiť Fica a potom seba. Akurát, že so sebadeštrukciou začal oveľa skôr.

Krošlák dlhodobo kritizuje Matoviča. Od lídra OĽANO sa postupne odklonil počas druhej vlny pandémie, keď sa vzdal funkcie premiéra. Odvtedy mu nevedel prísť na meno a vyvrcholilo to jeho odchodom z poslaneckého klubu najsilnejšej parlamentnej strany.

Keby Lukašenko pre syna menil daňový a odvodový systém, čo by sa asi u nás písalo?
Predstavme si, že severokórejský diktátor mení zákony krajiny iba pre to, že jeho sestra bola nespokojná v reštaurácii so službami. Alebo si predstavme, že prezident Lukašenko zmení pravidlá cestnej premávky, lebo jeho synovi prekáža obmedzenie... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!