Ako vyzerá dnešné ráno na cestách?
23 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Kalendár je neúprosný a to, že máme koniec novembra sa prejavuje už aj na našich cestách. A tak ak sa chystáme niekam autom, podvedome akosi starostlivejšie sledujeme dopravný servis, hoci pozor dávať, si treba úplne všade. O zjazdnosti ciest nás aj dnes informovali Topky.sk.

Cesty sú prevažne vlhké/mokré, až na...

Kašovitá vrstva snehu je na horských priechodoch Vernár a Podspády (Zamagurie). Na horskom priechode Huty je miestami 1cm hrubá vrstva zľadovateného snehu. Na cestách III. triedy v okolí Trstenej je čerstvý sneh, alebo rozhazdená, kašovitá vrstva, informujú Topky.

Na obrázku môže byť mapaZdroj: zjazdnost.sk

R. Fico: Nebudeme ticho, chystáme obrovský občiansky protest
Na včerajšej tlačovej besede strany Smer-SD sa Robert Fico venoval trom témam. Podanie vyhlášok ÚVZ na Ústavný súd "Dnes nadobudli účinnosť vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ). Jedna z nich ukladá opatrenia a obmedzenia v súvislosti s... Čítať ďalej
23 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Bezproblémové diaľnice a rýchlostné cesty

Z týchto äsekov hlásia suchý, prevažne vlhký, až mokrý povrch vozoviek.

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!