Uhrík vyzýva Pellegriniho aj Fica: Spojme sa a pomôžme ľuďom! (VIDEO)
22 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Počty infikovaných na COVID-19, ale aj počty na umelej pľúcnej ventilácii či mŕtvych primäli našu vládu k tomu, že chce zaviesť povinné očkovanie. Pravda, iba pre vybrané skupiny ľudí, ale povinné. A to mnohým veru vôbec nevonia.

Slováci už na viacerých protestoch dali najavo, že im nie je po vôli enormné zdražovanie aj segregácia ľudí na zaočkovaných a nezaočkovaných. Teraz chce vláda postúpiť v nútení očkovania proti koronavírusu ešte o level vyššie. Chce, aby bolo očkovanie povinné. Začína síce vraj iba vybranými skupinami, no to sa môže veľmi rýchlo zmeniť. Ostatne, ako mnohé iné čo vládni politici sľúbili a po krátkom čase zmenili. Hnutie Republika preto vo videu vyzýva opozíciu na to, aby spojili svoje sily a šli spolu s ľuďmi do generálneho štrajku, ktorý zvalí túto vládu a zastaví povinné očkovanie.

Policajti a vojaci sú zneužívaní na špinavú prácu

„Kedy keď nie teraz má ísť národ do generálneho štrajku?! Ak sa za štrajkujúcich postavia všetky opozičné strany (Hlas, Smer, Republika, atď.), tak ľudia sa nebudú musieť báť. My sme pripravení! Pomôžme ľuďom, pomôžme Slovensku. Egá bokom. Táto vláda musí padnúť! Skôr než všetko nenávratne zničí,“ napísal europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík v krátkom statuse. „V sobotu premiér Heger diktátorsky vyhlásil, že plánuje povinné očkovanie proti Covidu. Vakcínou, ktorá na západe nezabrala. Vláda ide opäť zaviesť brutálny lockdown, pozatvárať prevádzky a pozamykať zdravých ľudí doma,“ hovorí v úvode videa Uhrík.

„Súčasná amatérska vláda totálne nezvláda situáciu. Slovensko je v riešení koronakrízy najhoršie na svete. Ešte aj africké štáty bez vakcín to zvládajú lepšie. Policajti a vojaci sú zneužívaní na špinavú prácu. Je správne a logické, že sa začínajú búriť. Veď do polície a do armády nešli na to, aby mlátili ľudí obuškami a pomáhali vláde zavádzať novodobú totalitu,“ skonštatoval poslanec za hnutie Republika Ondrej Ďurica.

Uhrík: Prestaňte už naháňať ľudí s injekciami!
Povinné očkovanie proti Covidu? V žiadnom prípade! Dušuje sa vo svojom stause na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík. To fakt máme veriť, že keď sa namiesto 7 ľudí z 10-tich zaočkuje 8 ľudí z 10-tich, tak zrazu vírus zmizne a epidémia... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

„Vláda ubližuje matkám aj naším deťom svojou neschopnosťou, svojimi príkazmi a zákazmi ničia životy celých rodín,“ doplnila novinárka Michaela Gánovská. „Vážení občania, toto šialenstvo už musí prestať. Hlas desiatok tisíc ľudí z nedávnych protestov je jasný – Slováci si želajú okamžitý koniec tejto vlády, ktorá už nemá absolútne žiadnu dôveru a autoritu. Práve preto sa uchyľuje k čoraz násilnejším a brutálnejším metódam voči svojím obyvateľom. Ako taký zdochýňajúci kôň kope do všetkých naokolo. Ak sa proti tomuto nepostavíme, tak to už bude len a len horšie,“ pridáva poslanec Milan Mazurek.

Uhrík vymyslel netradičný protest. Pre ľudí je ale deň málo, chcú viac a ráznejšie!
Protesty konané v Bratislave 17. novembra boli nielen so slabou účasťou, ale najmä roztrieštené na viaceré miesta. Niektorí sa síce vytešovali, že na tom ich boli tisícky ľudí, no v globále to neznamenalo nič a koalícia sa na tom celom zrejme iba... Čítať ďalej
18 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

Kedy, keď nie teraz má ísť národ do generálneho štrajku

„Demokratické referendum zmarili a petičné hárky státisícov ľudí hodili do koša. Z protestov ľudí sa ministri len arogantne smejú, preto nastal čas na naozaj ultimatívny nástroj – slušného občianskeho odporu. Nastal čas na generálny štrajk! Ľudia už nemajú inú možnosť,“ hovorí vo videu ďalší poslanec za hnutie Republika Miroslav Suja. „Generálny štrajk musí byť iniciatíva od ľudí. Mnohí občania sú pripravení zabojovať týmto spôsobom o svoje práva a o svoje živobytie. Potrebujú však cítiť silnú politickú oporu, niekoho, kto sa ich zastane na tej najvyššej úrovni. Páni politici z opozície, Pellegrini, Fico, poďme do toho, postavme sa za ľudí, ktorí sú ochotní týmto razantným, ale slušným spôsobom zabojovať proti tejto vláde,“ pridáva šéf hnutia Uhrík.

Europoslanec burcuje ľudí, ale tiež opozičných lídrov dvoch najsilnejších strán aj proti zavádzaniu totality, proti prudkému zdražovaniu energií a potravín, za zachovanie dôstojnosti a sociálnych istôt. „Váš hlas zaznie v masmédiách skôr ako ten náš, lebo my zatiaľ nemáme toľko mediálneho priestoru, máme však odhodlanie postaviť sa za občanov a nedovoliť totálny rozklad štátu a stratu slobody.,“ obracia sa šéf Republiky na opozíciu. „Kedy, keď nie teraz má ísť národ do generálneho štrajku. Ak sa štrajkujúcich postavia všetky naše strany, tak ľudia sa nebudú musieť báť. My z Republiky sme pripravení a čakáme len na vás. Pomôžme ľuďom, pomôžme Slovensku!“ vyzýva na samý záver videa Milan Uhrík.

Blaha rázne: Slovensko odmieta povinné očkovanie. Slovákov nezlomíte!
Očkovacia mánia doslova opantala slovenských koaličných politikov, ale aj mnohé mainstreamové médiá. Dnes je iba málo médií, ktoré sa „nepriživujú“ na tom, ako budú ľudí strašiť Covidom a počtami nakazených a mŕtvych. Prirodzene,... Čítať ďalej
22 | 11 | 2021 | Jozef Uhlárik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!