Viedeň: 100-tisíc ľudí protestovalo proti lockdownu a povinnému očkovaniu (VIDEÁ)
21 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Desaťtisíce ľudí sa zišli vo Viedni, aby protestovali proti vládnym koronovým opatreniam. Rakúsko chce ako prvá krajina EÚ zaviesť povinné očkovanie proti COVIDu-19. Neočkovaným osobám hrozia pokuty a väzenie, píše epochtimes.de.

Povinné očkovanie pre VŠETKÝCH

Podľa najnovších správ z Rakúska sa nielen predĺži lockdown pre neočkovaných, ale od pondelka bude platiť pre všetkých. V Rakúsku má od 1. februára vstúpiť do platnosti povinné očkovanie spojené s vysokými pokutami alebo odňatím slobody v prípade odmietnutia, informovali rakúske noviny Kronen Zeitung. Rakúsko je tak prvou krajinou v Európskej únii, ktorá zaviedla povinnosť očkovať svojich občanov proti korone.

Strana FPÖ už pred týmito udalosťami zvolala na sobotu do Viedne veľkú demonštráciu proti koronovým opatreniam vlády a lockdownu pre neočkované osoby, ktorá platí od pondelka 15. novembra.

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Organizátori hovoria o 100 000 účastníkoch. Podľa tvrdenia polície sa v sobotu na veľkom zhromaždení v centre hlavného mesta zúčastnilo „len“ približne 35 000 ľudí.

Podľa denníka "Salzburger Nachrichten" sa pôvodne očakávalo približne 10 000 účastníkov.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/18/predavkovanie-ivermektinom-zena-skoncila-na-jednotke-intenzivnej-starostlivosti

Líder  FPÖ chýbal... má koronu

Líder FPÖ a bývalý minister vnútra Herbert Kickl sa však na veľkej demonštrácii vo Viedni nezúčastnil, pretože musel zostať doma v karanténe kvôli COVIDu. Bývalý predseda FPÖ a bývalý vicekancelár Heinz-Christian Strache však svoju účasť na demonštrácii oznámil ešte predtým na Facebooku.

Jeho vyhlásenie: „Nie, nie sme popierači korony! Je však smutné, že testovaní a zdraví občania - bez ohľadu na to, či sú očkovaní alebo nie - musia vyjsť do ulíc za svoje základné ľudské práva a slobodu!" Dodal, že nechce povinné očkovanie a ani „protiekonomický lockdown“.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!