I. Radičová: Stranu Hlas- SD by premenovala na Smer 2
21 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Nepodceňujte Fica, tvrdí expremiérka Iveta Radičová, „je to marketingový guru, môže sa vrátiť k moci“, píše dnes24.sk.

Prečo sa Smeru-SD a Hlasu-SD v posledných prieskumoch tak darí? Pre českú redakciu CNN Prima NEWS na to odpovedala bývalá predsedníčka vlády Iveta Radičová. Povedala, ktorá strana by sa mohla ihneď premenovať na „Smer 2“ a prečo je Fico marketingový guru.

Smer 1 a Smer 2

Strana Hlas-SD hoci ešte nezažila voľby, je v niektorých prieskumoch prvá. Smeru- SD sa zas vracia popularita. Radičová im hovorím Smer 1 a Smer 2. Majú rovnaké témy. A aký je rozdiel?  „Fico bol vždy vulgárny a taký zostal. Pellegrini sa snaží nebyť, má iný slovník, ale obsahovo je to úplne rovnaká politika,“ – tvrdí expremiérka.

Scenára sociálnej biedy sa vďaka COVIDU už možno ani nedožijeme
Sociálne siete tú plné zaručených politických „návodov“ na to, ako sa dajú poľahky zlikvidovať drobní podnikatelia. Na jeden z nich vo svojom statuse poukazuje Juraj Mesík. Ako píše, nie je ešte ani polovica novembra a „koleso inflácie sa v Európe... Čítať ďalej
10 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ako príklad uvádza ich spoločný postoj, pokiaľ ide o odmietnutie očkovania proti koronavírusu, či nedávny útok na delegáciu poslancov z europarlamentu, ktorí zisťovali, čo sa deje v našich bezpečnostných zložkách.

„Pellegrini povedal, že by si mali zbaliť kufre a odísť.“ To mal byť slušnejší variant. Fico povedal to isté, len vulgárne, no s rovnakým obsahom: „Vypadnite a nehovorte nám do vecí!“ Robia úplne rovnakú politiku, konštatuje Radičová.

Katastrofa v Rakúsku V salzburských nemocniciach sa vytvárajú triediace tímy. Liečba nebude zaručená všetkým (!)
Vzhľadom na dramatickú situáciu s koronavírusom na jednotkách intenzívnej starostlivosti sa v salzburských nemocniciach v Rakúsku vytvárajú triediace tímy a prechádza sa na triáž. Liečbu všetkým pacientom tak už nebudú môcť garantovať, píše Der... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Fico ako marketingový guru

Ako ďalej píše portál dnes24.sk, podľa Radičovej je závislosť na jednom type vlády u nás veľká, „pokiaľ platí, že s výmenou vlády dôjde aj na výmenu zamestnancov na istých postoch.“

Ďalej ako dôvod uvádza známe spojenie, že „všetci kradnú“.  Podľa expremiérky „sa téma korupcie Smeru podarilo dostať spochybnením procesov a vojnou medzi jednotlivými bezpečnostnými zložkami do štádia, že ľudia už nevedia, čo je pravda“.

A dodala: „Opozícia je vždy len tak silná, ako je slabá vládnuca koalícia.“

Expremiérka si tiež neodpustila konštatovanie, že „z hľadiska marketingu sa mu (pozn. Ficovi) bravúrne podarilo nahlodať dôveru občanov v to, že teraz prebieha očista štátu. U výraznej časti ľudí sa to podarilo a priklonili sa k tej minulej vláde,“ – cituje na záver portál dnes24.sk slová expremiérky.

(Medzititulky red. HD.)

Farmafirmy dosahujú na vakcínach zisk 1 000 dolárov za ZA SEKUNDU
Farmaceutické spoločnosti Biontech, Pfizer a Moderna dosahujú podľa prieskumu globálnej aliancie pre vakcíny zisk 1 000 dolárov (necelých 880 eur) každú jednu sekundu na svojich vakcínach proti koronavírusu, informuje epochtimes.de K takémuto... Čítať ďalej
17 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!