Boj proti Covidu aj kauza Jeleň ukazujú rovnaké - neschopnosť tejto vlády (VIDEO)
20 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Máme tu vládu národnej katastrofy! Skonštatoval to Robert Kaliňák na tlačovej konferencii strany Smer-SD a zároveň vo svojom facebookovom statuse uviedol: Máme najalibistickejšiu vládu na svete!

Podľa Kaliňáka sa nestará o občanov, iba o svoje aliby a možnosť vyviňovať sa tak, že zodpovednosť za svoju neschopnosť hádže na vlastných občanov.

Vláda zabudla na to podstatné

Exminister vnútra hovorí, že súčasná vláda rieši, či je niekto zaočkovaný alebo nie a potom už len ľudí na pľúcnych ventilátoroch. Nič medzi tým, žiadne úkony, ktoré by zachraňovali ľuďom životy a zdravie! Prízvukuje novoobjavený smerák.

"Ukazuje tak svoju neschopnosť rovnako, ako v kauze "Jeleň", kde je dnes už čierne na bielom, že politickú objednávku na kriminalizáciu predstaviteľov Smeru sa polícii nedarí naplniť a odposluchy boli od začiatku po koniec nelegálne. Máme tu vládu národnej katastrofy!" uzavrel Kaliňák.

Mikas predstavil nové pravidlá Covid automatu: Pozrite si celú zmenu vo vyhláške
Či budete potrebovať do práce potvrdenia OTP ešte stále nerozhodli! K povinnému zavedeniu režimu OTP na pracoviskách ešte stále prebiehajú medzirezortné rokovania, informuje Úrad verejného zdravotníctva (UVZ) SR. No nová vyhláška už je na... Čítať ďalej
20 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!