Primárovi Kulkovskému zablokovali instagram: Je to za kritiku Plačkovej?
16 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Moralizujúcou osobou snaží byť ten, kto je schopný svojim foloverom predať aj konský prd v konzerve! Takto nepriamo pomenoval na sociálnej sieti primár nemocnice v Považskej Bystrici Milan Kulkovský samozvanú kráľovnú instagramu Zuzanu Plačkovú. Čo nasledovalo však určite nečakal!

Kulkovský je iniciátorom výzvy na podporu očkovania. Pridali sa mnohí influenceri a sociálne siete zahltila vlna celebritnej podpory. Svoj názor netajila ani Queen Plačková. To však poriadne vytočilo lekára, bojujúceho s covidom v prvej línii.

„Je nás veľmi veľa, no doteraz nás nebolo počuť. Priestor sa sociálnych sieťach obsadila nenávisť, hejt, konšpiračné teórie a hoaxy. Aj tí, ktorí mohli a mali niečo povedať, často radšej mlčali, aby sa vyhli konfliktom, ktoré vyvolávali fanúšikovia alternatívnej “praudy”,” píše vo svojom statuse na sociálnej sieti primár.

Plačková má vraj tiež svoj názor

Aktivitu si všimla aj najznámejšia influencerka Zuzana Plačková. „Môj profil je miesto kde sú si všetci ľudia rovní bez rozdielu či ste alebo nie ste očkovaní a na tomto profile vám nikdy nikto nebude váš názor nijak meniť ani vnucovať niečo čo by ste mali zo svojím zdravím robiť…” píše Plačková.

Dodala, že aj jej domácnosť sa skladá z dvoch strán a nikdy by názor svojho muža nemenila, a preto to nebude robiť ani na jej profile a už vôbec nie za peniaze.

Kamenický: Matovič s reformou klame a účelovo zavádza!
Matovičova daňovo-podvodová revolúcia! Minister financií klame ľudí, ako to robil celý svoj život. Mnohí z vás nedostanú vyššiu čistú mzdu, ale naopak nižšiu! Upozorňuje vo svojom statuse na sociálnej sieti exminister financií a poslanec parlamentu... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vytočený primár

Týmto ale vytočila Kulkovského, iniciátora výzvy.

"Nuž…ako by som…moja zaujatosť voči kráľovnej je známa. Najmä odvtedy, ako na začiatku pandémie vo svoj prospech zneužila mnou iniciovanú kampaň #ruskoniejehanba. Ani teraz sa nedokážem a vlastne ani nemôžem nečinne prizerať tomu, ako útočí na tých, ktorí nezištne podporili #spolupracapreslovensko. Nie, za účasť na tejto kampani nikto nič nedostal. Ani cent. Aj keď by si to možno zaslúžili, keďže očkovanie podporili viac ako niekoľko miliónov minutých v lotérii. Je smutné, že je naša spoločnosť nastavená tak, že neverí tomu, že dobro možno konať aj zadarmo. A to je pravdepodobne dôvod, prečo ho nepodporila práve táto osoba," píše lekár.

Slovenský med v Lidli? Len predražené sladidlo, varujú včelári
Lokálny slovenský med v Lidl za 3,30 Eur, ani náhodou! Pozitívny prínos pre zdravie je asi taký, ako keď vypijete 10 l sladkej Coly. Pripájame sa k výzve lokálnych včelárov, aby prestali obchodné reťazce a veľkoproducenti klamať spotrebiteľov!... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Nikoho nemenoval

Kulkovský píše, že namiesto toho, aby bola radšej ticho a venovala sa len predaju svojich “zázračných” komodít, šíri a podporuje klamstvá. 

"Opomeniem to, že jej tvrdenia o tom, že nikomu nebude hovoriť nič o tom, čo majú robiť so svojim zdravím, je hlúposť, keďže svojim sledovateľom denne ponúka produkty, ktoré ich telo priamo ovplyvňujú a razí životný štýl umelej krásy. Nedokážem akceptovať fakt, že sa mienkotvornou a moralizujúcou osobou snaží byť ten, kto svoju kariéru naštartoval tak, že sa nechal za pár eur naolejovať na bielom gauči a je schopný svojim foloverom predať aj konský prd v konzerve. Niekedy je lepšie mlčať, no ak nemlčí ten, kto by nemal radšej rozprávať vôbec, bolo by chybou, keby mlčali tí, ktorých uráža…," znie tvrdý odkaz lekára.

Ako sa zmenili ceny od novembra 1989: Na chlieb už robíme dlhšie ako za socíku!
Zajtra oslávime 32. výročie Nežnej revolúcie. Čo sa za ten čas zmenilo v cenotvorbe? Ako dlho sme museli pracovať na niektoré výrobky vtedy a dnes? Aké cenovky viseli v obchodoch v roku 1989 a koľko za rovnaký tovar zaplatíte dnes? Pozrite si u nás... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Čo nikto nečakal

Po tom, čo Kulkovský kritizoval Plačkovú stalo sa niečo neočakávané. Foodbloger ČojeBratislava, ktorý je jedným z influencerov, ktorí podporujú očkovaciu kampaň informoval, že Kulkovského blog instagram zrušil. "Propagovať očkovanie je holt desnejší život než predávať kolagén," napísal.

Či sa tak stalo preto, že Kulkovský veľmi aktívne, zdieľal viacero známych, ktorí už výzvu #spolupracapreslovensko podporili, alebo kvôli kritike Plačkovej, nie je známe. Isté je len to, že lekárov profil zablokovali krátko po jeho kritike, píše portál 1pluska.sk

Reakcie na útok novinárov SME na Martausovú: Normálna grcka, Tupé a trápne hoviadka, Úroveň žumpy v SME
Tento týždeň preletela médiami komunikácia medzi redaktormi denníka SME. Peter Tkačenko a Rado Ondřejíček sa bavili na úkor speváčky Simy Martausovej. Tento útok liberálnych novinárov na známu muzikantku neostal bez povšimnutia ako médií, tak... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Diana Zaťková