Vláda sprísňuje pravidlá. Výrazne obmedzia občanov i prevádzkarov
17 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Vláda sa dohodla na sprísnení opatrení. Informoval o tom premiér Eduard Heger na tlačovej konferencii po zasadnutí vlády. De facto pôjde o lockdown pre nezaočkovaných, teda o výrazné obmedzenie ich ľudských práv. Nehovoriac o tom, že zdravotné údaje bude môcť kontrolovať kadekto.   

Práca bude v režime OTP, hromadné podujatia len pre zaočkovaných, návšteva neesenciálnych obchodov a nákupných centier len v režime očkovaní a po prekonaní ochorenia.

https://www.hlavnydennik.sk/admin/posts/edit/54682

Športové súťaže v režime očkovaní a po prekonaní ochorenia a v OTP režime len profesionálni športovci. Wellness centrá a akvaparky v režime očkovaní a po prekonaní ochorenia a ubytovacie zariadenia okrem čiernych okresov len v režime očkovaní a po prekonaní ochorenia.

Trpí neznesiteľnými bolesťami. Štát odkláňa pozornosť od ťažko chorých!
Michaela Zongorová je úspešná a obetavá učiteľka biológie a chémie na strednej odbornej škole v Banskej Bystrici. Mnohé roky trpí málo známou, no o to nepríjemnejšou ženskou chorobou - endometriózou. V súčasnosti doslova trpí pod vplyvom bolestí... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Ján Papuga
?session=true

Takéto návrhy predložili po porade konzília provládnych odborníkov. Predstavil ich premiér Heger (OĽANO). Deklaroval, že s návrhmi súhlasí a vo štvrtok bude o nich rokovať vláda. Okrem iného minister zdravotníctva, nominant OĽaNO zrušil plánované operácie, čo sťaží existenciu pacientov čakajúcich na potrebné zákroky.