Za mesiac skolabovalo minimálne 69 športovcov, mnohí z nich zomreli. Mainstreamové médiá popierajú súvislosť s očkovaním (VIDEO)
15 | 11 | 2021 I Ingrid Vrabcová

V poslednom čase nápadne pribúdajú správy o náhlych kolapsoch športovcov. Wochenblickinformoval o takýchto incidentoch, ako aj o prípadoch, ktoré sa týkali nešportovcov, a ktoré, žiaľ, niekedy končia fatálne.

Často sú príčinou problémy so srdcom, jeho zápal -  jeden zo známych život ohrozujúcich vedľajších účinkov vakcín proti koronavírusu, na čo upozorňujú aj samotní výrobcovia.

Viedenský lekár  Dr. Raphael Bonelli, poukázal na hromadenie takýchto prípadov. Video, v ktorom hovorí o kolabujúcich športovcoch, kvôli cenzúre na YouTube nahral na Telegram. Mainsreamové médiá sa podľa neho vyhýbajú tomu, aby tieto prípady spájali s očkovaním proti koronavírusu.

VIDEO tu

Bonelli hovorí o 69 prípadov športovcov, ktorí skolabovali. Mnohí z nich sú mŕtvi, najmladší mal len 12 rokov.

Wochenblick uverejnil dlhý zoznam športovcov, ktorí v nedávnej minulosti skolabovali v dôsledku problémov so srdcom alebo krvným obehom.. Bohužiaľ, niektoré z týchto incidentov sa stali osudnými pre často veľmi mladých športovcov. Zlovestná hromadenie takýchto prípadov núti k zamysleniu.

Nie u všetkých v zozname je známy stav očkovania, ale u mnohých z nich je možné predpokladať súvislosť.

(1) Počas zápasu medzi PGS E Bosico a Romeo Menti (Allerona Scalo) v Umbrii/Taliansku dňa 2.10.2021 skolaboval „mladý hráč" hosťujúceho tímu bez vonkajšieho zásahu, previezli ho do nemocnice.

(2) Martin Lefèvre (16) z tímu FC Agneaux počas zápasu proti tímu FC Saint-Lô Manche (2. 10. 2021) bez predchádzajúcej choroby upadol do bezvedomia s mŕtvicou. Je ochrnutý na jednu stranu a nie schopný rozprávať.

(3) 27-ročný Niels de Wolf z belgického futbalového klubu White Star Sombeke bezprostredne po zápase proti Verrebroeku 3. 10. 2021 utrpel zástavu srdca, oživovali ho defibrilátorom, 6. 10. 2021 v nemocnici zomrel.

(4) Arcisate, provincia Varese, Taliansko: Amatérsky zápas medzi Valceresio a Tradate (Prima Categoria, Girone A), prerušili ho po 20 minútach po tom, čo rozhodca potreboval lekársku pomoc. Oznámenie 3/10/2021.

(5) Timucin Sen z tímu Germania Großkrotzenburg bol vystriedaný v zápase proti Spvgg. Oberrad dňa 3.10.2021, po desiatich minútach skolaboval, previezli ho a kliniku v Gelnhausene.

(6) 3.10.2021 rozhodca Öner Calik, vek okolo 30 rokov, prerušil zápas medzi VfB Waltrop II a Vinnum II kvôli vlastným zdravotným problémom, previezli ho do nemocnice.

... a ďalší.

Lôžko s umelou pľúcnou ventiláciou len po protekcii!
Chorvátski lekári sú zúfalí. Zdravotnícky systém v krajine je podľa nich na pokraji kolapsu, informuje nemecký Der Spiegel. Vzhľadom na vysoký počet pacientov s COVIDom sú kliniky v Chorvátsku maximálne preťažené. Bez zveličovania možno povedať,... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová