Harabin: Vládnuci na čele s prezidentkou úmyselne rozdelili spoločnosť!(VIDEO)
15 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Pred 17. novembrom, ktorý je štátnym sviatkom, Dňom boja za slobodu a demokraciu, sa ozval na svojom videokanáli bývalý sudca a aktivista Štefan Harabin. Vyzval ľudí k protestom.   

V úvode Harabin povedal, že vlastenci a vlastenky prestávajú byť pasívni. Podľa neho vláda a prezidentka vyhlásili svojim občanom vojnu. Namiesto toho, aby ich zaujímalo zdravie občanov a to, z čoho majú žiť. Podľa Harabina iba klamú, aby naplnili plány západných elít, čo sa ešte nedávno považovalo za hoax.

Dokladom ich nekalého konania sú utajené zmluvy s farmaceutickými firmami produkujúcimi vakcíny a klinické texty, ktoré sa na Slovákoch realizujú. Zradili vlastný štát, spustili genocídu cez experimentálne preparáty, za ktoré nikto neručí.

Chmelár: Od nástupu tejto vlády si Slovensko v oblasti korupcie ešte POHORŠILO!
Predbehlo nás dokonca už aj Gruzínsko! Hoci sa táto vláda dušuje, že očisťuje Slovensko, rebríček nemilosrdne ukázal, že Slovensko si za tejto vlády v oblasti korupcie pohoršilo, píše vo svojom statuse na sociálnej sieti historik, publicista a... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Terorizujú ľudí s iným názorom

Navyše ženú políciu proti obyvateľom, postihuje sa za názor, ktorý je iný, ako chce vláda a jej slúžiace médiá. Polícia fyzicky napáda protestujúcich a za túto agresiu sú odmeňovaní. Dokonca sa vyhrážajú lekárom a sestričkám za zdokumentovanie následkov po vpichnutí vakcíny. Požadujú falšovanie pitevných správ. Svoje zločiny podkladajú zavádzajúcimi štatistikami, ktoré majú ukázať, že v nemocniciach sú najmä nezaočkovaní.

Vládnuci na čele s prezidentkou úmyselne rozdelili spoločnosť a zvyšujú tlak vydávaním ďalších protiústavných opatrení.

Imunológ varuje: Sloboda očkovaných má jediný účel – víťazstvo očkovacej diktatúry!
Jediná funkcia vakcíny je ochrana pred ťažším priebehom, upozorňuje už dlhšiu dobu na svojich stránkach na sociálnej sieti český imunológ Jiří Šinkora. Varuje, že aj zaočkovaní môžu prenášať vírus a predstavujú riziko pre svoje okolie. To by sa... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Na protesty treba prísť a slušne vyjadriť názor

Štát chce podľa neho použiť na protestoch silové zložky proti odporcom opatrení bez ohľadu na to, že sa blíži deň pripomenutia boja za slobodu. Harabin preto vyzýva ľudí na zhromaždeniach v tento deň, aby zachovali pokoj, aby nemali zámienku zaútočiť, aby sa nenechali vyprovokovať. Zároveň však treba aj digitálne zaznamenávať doklady o zneužití právomocí. Podľa neho sa blíži čas, keď sa budú porušitelia zákona trestnoprávne zodpovedať. A vtedy budú potrebné dôkazy.

Služobníčka vlády Čaputová expresne podpísala zákon, ktorý segreguje Slovákov
Prezidentka Zuzana Čaputová odkryla svoju tvár a už ani nepredstiera, že je prezidentkou všetkých Slovákov. Napriek tomu, že s výrazom trpiteľky hovorí o tom, aká nenávisť je v národe, podpísala expresne zákon, ktorý bude okrem iného deliť ľudí na... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Prestaňme byť otrokmi

„Ľudia, nebojte sa brániť svoje práva a účasťou na protestoch to dajte vedieť. Rúško je symbolom otroctva. Oni sa nás začnú báť vtedy, keď prestaneme byť otrokmi,“ uzatvára svoj prejav Harabin.