Fico o Matovičovej reforme: Cirkusové predstavenie jedného pomätenca
15 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

HALÓ! Vládna koalícia! Preboha! To, čo včera a dnes predvádzal uznaný daňový podvodník a zlodej vysokoškolského titulu Igor Matovič, keď predstavoval svoje uletené nápady v daniach a odvodoch, je, žiaľ, obrazom celej vládnej koalície. Týmito slovami reagoval expremiér a líder strany Smer-SD Robert Fico na novú Matovičovu daňovú reformu.

Cirkusové predstavenie

"Jeden pomätenec si pobehuje v strede cirkusového šapitó a snaží sa upútať pozornosť. Včera si lístky dokonca kúpili aj predseda parlamentu Kollár s ministrom Krajniakom. Pre predsedu vlády Hegera sa zjavne neušli. Ale dnes tam už nebol nikto. Lebo nikto nemá ani čas, ani chuť počúvať nápady, ktoré neboli s nikým prerokované a nikomu oznámené," skonštatoval opozičný poslanec.

Sociálni partneri si podľa Fica musia trhať vlasy a koaliční partneri už dnes vedia, že nič z nápadov Matoviča sa nedá zrealizovať. "Vo vládnej koalícii sa nedohodli na ničom. Kolíkovej súdna mapa je roztrhaná na kusy, otvorené a nedohodnuté sú zmeny v školstve, zdravotníctve, životnom prostredí. Dôchodkovú reformu radšej zrušili. A dnes k tomu pridávajú dane a odvody."

Fico varuje, že na Slovensko sa valí prílivová vlna zdražovania a čakáme, koho úplne zmetie. Vláda netuší, čo má robiť s treťou vlnou pandémie, lebo nič nerobila ani pri prvej ani pri druhej. Rezignovane pozerá na narastajúci počet obetí. Obetí, pri ktorých zodpovedá za každú jednu z nich. A ako alternatívu ponúka cirkusové vystúpenie Matoviča o tom, čo sa bude diať po roku 2023.

HALÓ! Vládna koalícia! Preboha! Ľudia potrebujú odpovede teraza hneď!

Fico o pandemickom zákone: Je to zlepenec zákonov, vyvolá nárast agresivity!
Vládou prešiel v stredu pandemický zákon, parlament ho hneď v piatok schválil a dnes ho expresne podpísala prezidentka Zuzana Čaputová. Zákon, ktorý bude okrem iného deliť ľudí na očkovaných a neočkovaných! Opozičný Smer prijatú novelu zákonov... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Smer žiada vládu

Po prvé: Opakovane žiadame vládu, aby predložila plán boja proti obrovskému zdražovaniu a ihneď prijala potrebné opatrenia od zníženia niektorých komponentov ceny elektriny, vyplatenia plynových vratiek, až po zníženie DPH.

Po druhé: Opakovane žiadame vládu, aby prestala rozdeľovať ľudí na prvotriednych očkovaných a druhotriednych neočkovaných a začala sa venovať organizácii liečby pacientov okamžite po tom, ako zistia, že sú infikovaní Covidom.

Slovensko potrebuje skutočné politické líderstvo. Niekedy aj s chybami. Čo teraz naozaj naša krajina nepotrebuje, sú cirkusové predstavenia, ktorých jediným cieľom je prekryť totálne zlyhanie vlády a do neba volajúcu neschopnosť jej členov a celej vládnej koalície.

"Prídite 17. novembra pred Národnú radu," vyzýva Fico.

Je to veľká hanba! Lex korona spraví zo zdravotníkov nevoľníkov
Vládou prešiel v stredu pandemický zákon, parlament ho hneď v piatok schválil a dnes ho expresne podpísala prezidentka Zuzana Čaputová. Zákon, ktorý bude okrem iného deliť ľudí na očkovaných a neočkovaných! Avšak na to, aby nadobudol plnú... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Diana Zaťková