Parlamentná divočina: Poslanec Medvecký vystúpil v plynovej maske!
12 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Tak toto ešte naša Národná rada nezažila. Aj zásluhou Igora Matoviča sa v našom parlamente už udialo všeličo, no toto sme tu ešte nemali.

O poriadnu zábavu sa postaral poslanec za kotlebovu ĽSNS Andrej Medvecký, ktorý po včerajšej „divokej“ rozprave, keď sa poslanci vyhadzovali z rokovacej sály pre neprekrytie horných dýchacích ciest, doslova šokoval. Pred poslancov sa postavil v – plynovej maske. A jeho parlamentný kolega Miroslav Žiak z SaS k tomu napísal aj krátky status.

„Komédia zo strany Náckov pokračuje... Ten pocit, keď ťa FFP2 dusí a mozog sa ti nedokysličuje, ale plynová maska je super cool, napísal Miroslav Žiak do statusu po tom, ako poslanec za ĽSNS Andrej Medvecký vystúpil v parlamente v plynovej maske. Protestuje tak vraj proti povinnosti nosiť respirátory. Jeho prejav vzhľadom na masku však nebol úplne zrozumiteľný.

Nuž, keď už zábava, tak nech poriadna, povedal si zrejme Medvecký a natiahol si na tvár miesto respirátora plynovú masku. Čím sa budú poslanci zabávať nabudúce?