T. Taraba: Štát je zlý vlastník? Aj ten maďarský?
08 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Štefan Taraba sa v dnešnom statuse pozrel, ako je to vlastne s tou energetikou.

Jedna spoločnosť predaná

"Richard Sulík nechal už predať jednu energetickú spoločnosť Nemcom." Ozrejmuje Taraba: "Vtedy mi v parlamente argumentoval, že ceny energií sú veľmi nízke a štátu by sa to nevrátilo tak skoro, keby ju odkúpil štát. Medzitým ceny energií vyleteli o 500% a viac."

Sulíkov omyl

"Takto sa Sulík mýlil počas posledného roka. Dnes ide Stredoslovenskú energetiku kúpiť de facto maďarská vláda." upozorňuje poslanec: "Sulík mlčí a nevyjadruje sa, pretože očividne vláda chce, aby tento obchod zbehol. Len ako to teraz oddôvodniť? Štát je zlý vlástník? A na maďarskú vládu to neplatí?"

Zabránenie predaja

"Aj preto budeme tlačiť na túto neschopnú vládu, ktorá zrádza Slovensko na každom kroku, aby okamžite schválila zákon o zoštátnení Stredoslovenskej energetiky za trhovú cenu a tak sa zabránilo jej predaju inému štátu." avizuje poslanec Taraba.

J. Štubniak: Čím viac sa o slobode hovorí, tým viac sa stráca
Po týždňovej odmlke spôsobenej pietnou spomienkou na zosnulých blízkych je tu Juraj Štubniak s novým videom. Ako už napovedal názov článku, reč bude o slobode slova. Samozrejmosť Podľa Štubniaka by sloboda slova mala byť, v normálnych krajinách... Čítať ďalej
08 | 11 | 2021 | Eka Balaskova