Remišová po stopách nemožnej Tabak. Porušila vyhlášku OÚ v Prešove
07 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie navštívila Vysoké Tatry. Urobila fotku na symbolickom cintoríne v Tatrách a zverejnila ju na sociálnej sieti. Dopadla podobne, ako Tabak. Od 1. novembra až do polovice júna totiž platí vo Vysokých Tatrách uzávera niektorých turistických chodníkov. Pochybenie si najskôr nepriznala. Dokonca tvrdila, že fotka, ktorú zverejnila nie je zo symbolického cintorína pod Ostrvou v Mengusovskej doline. 

Na prešľap Veroniky Remišovej upozornila ako prvá Televízia Markíza. Podľa informácií, ktoré zverejnil denník SME, sa Veronika pochválila fotkou na sociálnej sieti. „S deťmi sme si dnešný sviatok pripomenuli aj na symbolickom cintoríne na Popradskom plese s menami tých, ktorí láske k horám obetovali všetko,“ napísala podľa SME Remišová 1. novembra na facebooku.

A. Belousovová: O pavúčich mužoch
Rozprávkový názov? Ani náhodou. Bývalá politička A. Belousovová má na "Pavúčich mužov" jasné vysvetlenie. "Ten výraz presne sedí na Matoviča a "jeho mužov" na funkciách, hlavne v silových zložkách." Vysvetľuje Belousovová hneď v úvode. "Na pavúkov... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Remišová sa po medializácii priznala

Zo zverejnenej fotky podľa SME bolo jasné, že išlo o symbolický cintorín pod Ostrvou v Mengusovskej doline. Remišová, ale na otázky televízie, prečo tam bola v čase zimnej uzávery, odpovedala, že fotka nie je zo symbolického cintorína.

Porušenie platnej vyhlášky Okresného úradu v Prešove o uzávere potvrdil riaditeľ Správy Tatranského národného parku (TANAP) Pavol Majko. 

Remišová sa po medializácii priznala. Podľa SME zverejnila stanovisko na sociálnej sieti v ktorom uviedla, že je pripravená zaplatiť pokutu a veľmi rada pôjde robiť nejakú dobrovoľnú prácu v TANAP-e, aby svoju chybu odčinila.

Zákopový boj o pozície? Ech, Remišovej to zase nevyšlo...
Mimovládna organizácia Aliancia žien – Cesta späť nominovala niekoľko reklám, ktoré označila za sexistické. Hlasovanie prebieha do 23. novembra priamo na webstránke Sexistický kix, palcom dolu. Spomedzi všetkých nominácií jedna doslova vytočila... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová