Ohlupovanie detí pokračuje. Všetky mali prísť do školy v sukniach!
07 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Základná škola v škótskom Edinburghu vyzvala učiteľov a žiakov, aby podporili rovnosť pohlavie tak, že majú prísť všetci do školy v sukniach. Chcú sa tak pridať k iniciatíve, ktorá vznikla po tom, čo bol v jednej zo španielskych škôl z vyučovania vylúčený študent oblečený v dámskom odeve. Preto chce škola, aby prišli v dámskom oblečení všetky deti! Informoval o tom portál novinky.cz.

Treba uznať, že práve škola je strediskom, ktoré má upozorňovať na antihumánne prvky. Ale je nebezpečné práve vo vekovej skupine dospievajúcich detí navádzať ich k predčasne k sexuálnemu vyhraňovaniu.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/16/ciganikova-a-grohling-chcu-sexualnu-vychovu-v-skolach?session=true

Škola sa dokonca vyjadruje, že túto aktivitu realizuje s „potešením“. Pod sukňou môžu mať preoblečené deti nohavice alebo legíny. Pritom stačí, iba to aby školy spravili malú zmenu v predpisoch. A ňou je, že ak majú žiaka, ktorý sa cíti ako opačné pohlavie, nech sa môže obliekať tak, ako sa cíti. Nie nútiť celú školu, aby chodila v ženskom oblečení!

Nechajte deti byť deťmi!

V takomto duchu sa vyjadrili odporcovia tejto aktivity: „Ak chce chlapec nosiť  do školy sukňu, malo by sa mu to umožniť. Prečo ale nútiť, aby ju nosili všetci?“ Ďalšia pravdivá reakcia rodiča bola: „Môj syn má päť rokov a toto prišlo zo školy. Nechajte deti byť deťmi! “

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/21/grohling-s-pochybnym-diplomom-nebezpecne-znizuje-poziadavky-na-pedagogov?session=true

Je nekompetentné takto ohlupovať deti, ktoré sa ešte hľadajú alebo ešte netušia o svojej sexualite. Namiesto toho, aby sa systematicky budovala tolerancia žiakov k menšinám. Práve naopak, takáto akcia môže vyvolať u žiakov odpor k sexuálnym menšinám a k ich tolerancii.