Chmelár: Nadbiehanie politikom je neprofesiálne
07 | 11 | 2021 I Papuga

Analytik, politológ a komentátor Eduard Chmelár na facebookovom profile vyjadril komentár k dnešnej relácii V politike na TA3. Jej hosťami boli Mária Kolíková, ministerka spravodlivosti, a Róbert Fico, predseda Smeru - SD. Reláciu moderoval Rastislav Iliev.   

Rasťo Iliev z TA3, podľa Chmelára, už dobieha Braňa Závodského z Expresu v pretekoch o najzaujatejšieho a najmanipulatívnejšieho moderátora na Slovensku. „Bez ohľadu na to, čo tam predvádzal Robert Fico, takýto prístup prejavujúci sa drzosťou až agresivitou voči opozícii a láskavosťou až náklonnosťou voči koalícii nespĺňa ani základné profesionálne nároky na úlohu moderátora. Je to dosť odporné a zle sa na to pozerá.

Opäť dávam do pozornosti prototyp kvalitného moderátora, v blahej pamäti Miška Tvarožka zo Slovenského rozhlasu. Dobrý moderátor je totiž taký, ktorého politickú orientáciu neviete rozoznať a ktorý svojou zdvorilosťou a prívetivosťou dokáže dostať z respondenta viac ako keby si na ňom trénoval vlastné ego.“ Uzavrel Chmelár svoj krátky postrheh z dneľnej diskusie.

Fico odmietol účasť v relácii manipulátora Závodského z Expresu
Fico odmietol účasť v relácii manipulátora Braňa Závodského z Rádia Expres. Róbert Fico dnes dostal pozvanie do Rádia Expres do politickej relácie s moderátorom Braňom Závodským. Pozvanie odmietol. Žiada ospravedlnenie moderátora za to, že vo... Čítať ďalej
29 | 09 | 2021 | Ján Papuga