Blaha: Smer sa trasie strachom a obáva sa o nezvestnú Zuzanu Čaputovú!
07 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Po našej prezidentke Zuzane Čaputovej sa zľahla zem! To aspoň tvrdí opozičný politik Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti. Žiada preto občanov: "Ak by ste ju videli, volajte políciu!" Priznal totiž, že celá strana Smer sa trasie strachom a obáva sa najhoršieho.

Hľadá sa prezidentka

Úvod Blahovho statusu vyznel síce sarkasticky, no hneď v ďalších vetách politik upozorňuje, že neexistuje ospravedlnenie, že prezidentka čuší ako voš pod chrastou. V čase, kedy na Slovensku eskaluje napätie, zvyšuje sa policajná brutalita a z vlády zaznievajú výzvy ministra obrany Naďa, aby sme ešte tvrdšie zasahovali proti "opiciam".

"Čo príde v pondelok? Naď pošle na ľudí, ktorých dehumanizuje ako "opice", americké tanky? Začneme nezaočkovaných posielať do koncentrákov? Za rúško ti naskáču na hlavu kukláči a udusia ťa ako Jozefa Chovanca?" Pýta sa Blaha.

Prečo nereaguje?

Zároveň chce vedieť ako je možné, že hlava štátu je ticho. Slovensko podľa neho stojí "na prahu občianskej vojny, liberálne médiá hecujú svoje kaviarne do nacistickej nenávisti, ukazujú prstom na nezaočkovaných - to oni vraj môžu za vaše pokazené životy, oni môžu za smrť, oni môžu za všetko zlo!"

Dnešnú situáciu prirovnáva smerák k časom, keď nacisti ukazovali prstom na židovskú menšinu. A potom začal lynč. "Ak si vybočil z radu a prejavil si iný názor, ako chcelo gestapo, bol si označený za nepriateľa ľudu a stíhaný."

Remišová po stopách nemožnej Tabak. Porušila vyhlášku OÚ v Prešove
Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie navštívila Vysoké Tatry. Urobila fotku na symbolickom cintoríne v Tatrách a zverejnila ju na sociálnej sieti. Dopadla podobne, ako Tabak. Od 1. novembra až do... Čítať ďalej
07 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Slovensko je v troskách

Podľa Blahu sa toto dnes deje. Slovensko je v troskách. "A Čaputová lieta po Glasgowe a zachraňuje planétu gýčovými prejavmi, z ktorých sa už smeje aj Gréta. Tie dve sa našli - ako dve hrozná. Veľká hrozná, malá hrozná."

Opozičný politik upozorňuje, že na Slovensko sa rúti vlna neuveriteľného zdražovania. Potraviny zdražejú o 20%, čo bude pre chudobnejšiu väčšinu Slovákov likvidačné. Rekordne zdražejú energie, všetko pôjde hore. Čaká nás sociálna spúšť. "A Čaputová? Nič."

Na Sulíkovu týždennú dovolenku v Dubaji, Krajniakovu zlodejinu za 24 miliónov, na to, že vládna koalícia je na šrot - všetky neoliberálne reformy majú stopku, hádajú sa ako psy, všade anarchia a chaos. A Čaputová? Nič.

Predražená dekorácia

"Prepáčte, ale Slovensko dnes potrebuje hlavu štátu a nie dobre živenú dekoráciu za 15 tisíc eur mesačne! Madam Čaputová, kde ste? Každým dňom sa Slovensko rúti do väčšieho a väčšieho bahna - Vám to je jedno?" Pýta sa Blaha.

Danko odkazuje koaličným lídrom: Vôbec neviete, čo robíte!
Viem, z Dubaja Tatry nevidno. Otvorte hotely v čiernych zónach a stanovte jasné pravidlá! Takto vyzýva predseda SNS a bývalý predseda parlamentu Andrej Danko Sulíka, Matoviča a Kollára vo svojom statuse na sociálnej sieti. Ľudia sú kvôli... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Plno otázok a žiadna odpoveď

A s otázkami na prezidentku pokračuje: "Vám je jedno, že ľudia padajú na ústa? Vám je jedno, že vláda hecuje políciu k čoraz väčšej brutalite? Vám je jedno, že štát reaguje na občianske protesty spôsobom, ktorý by si nelajzol ani Lukašenko v Bielorusku? Však prečo by ste sa starali o to, že tu Hegerove gardy masakrujú Slovákov za to, že si na znak protestu dali na chvíľu dole handru?"

Blaha konštatuje, že to ticho z Prezidentského paláca je ohlušujúce. "Buď je vám všetko jedno, pani Čaputová a potom rovno odstúpte zo svojho postu. Alebo Vás uniesli a držia Vás zviazanú v nejakej pivnici!"

Blaha vyzval políciu

V závere statusu sa Blaha podujal vyzvať políciu Slovenskej republiky, aby okamžite vyhlásila pátranie po hlave štátu. "Možno ju zdrogovali a držia v zajatí. Možno je vo vážnom ohrození. Inak by predsa v takejto situácii nemohla byť ticho! Nemohla by ignorovať naše referendové otázky! Nemohla by strkať hlavu do piesku ako splašené emu!"

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia, tehlový múr a text, v ktorom sa píše „MISSING REWARD“

Zdroj: FB/ĽB

Blaha: Za to, že sa Slovensko ocitlo v Matovičovom pekle, môžu aj platené Sorosove médiá!
Takže "dobytok" a "svine" je fajn, ale hovoriť o Sorosovej čriede prasiat je najväčší zločin proti ľudskosti? To myslíte vážne? Pýta sa vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha slovenských... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Diana Zaťková