A. Belousovová: O pavúčich mužoch
07 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Rozprávkový názov? Ani náhodou. Bývalá politička A. Belousovová má na "Pavúčich mužov" jasné vysvetlenie.

"Ten výraz presne sedí na Matoviča a "jeho mužov" na funkciách, hlavne v silových zložkách." Vysvetľuje Belousovová hneď v úvode. "Na pavúkov sa podobajú nielen výzorom (tie nemužné postavičky v obtiahnutých nohaviciach), ale aj správaním a celkovo tým ako pôsobia. A keď raz chlap nevyzerá, nespráva sa a nepôsobí ako skutočný chlap, potom to nikdy dobre nedopadne. A presne to zlo Made in pavúči muži dnes na Slovensku zažívame."
Silové zložky- polícia a vojsko mali vždy vysokú dôveryhodnosť medzi ľuďmi. Boli našou istotou." .

Odmena policajtom

"Silové zložky- polícia a vojsko mali vždy vysokú dôveryhodnosť medzi ľuďmi. Boli našou istotou.Boli. Už nie sú." Smutne konštatuje politička."Dnes sa skôr stávajú našou hanbou. Kedysi sme im dôverovali preto, lebo naozaj konali podľa toho "Pomáhať a chrániť". Matovičovi pavúči muži z nich však robia nástroje svojej pomsty a chorých predstáv o riadení spoločnosti.
Karty na stôl vyložil prezident policajného zboru, keď sa verejne vyjadril, že odmení policajtov, ktorí neprimerane agresívne až brutálne postupovali proti invalidnému dôchodcovi v Prievidzi."

Tomáš Taraba (Život- NS): Adminom stránky polície je bývalý bulvárny novinár!
Kto je adminom stránky Polície? Poslanec Tomáš Taraba (Život - národná strana) to prezradil na svojej stránke na sociálnej sieti. "Admin FB stránky je bývalý novinár bulvárneho Nového Času. Tento bulvárny novinár sa práve verejne priznal, že na... Čítať ďalej
06 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Hanba pre Slovensko

"Policajný prezident ich ide za to hanebné konanie odmeňovať. Tým vlastne jeden z pavúčich mužov priznal nielen stav svojej psychiky, ale hlavne ako ONI chápu službu štátu. Za čo majú nás občanov. Majú nás za stádo, ktoré má držať hubu a krok, slepo poslúchať, vykonávať ich často choré príkazy a hlavne NEROZMÝŠĽAŤ vlastným rozumom. To je demokracia podľa Matoviča. Ďalšie tvrdé zásahy proti vlastným občanom a vyjadrenia niektorých pavúčich mužov dokázali, že ich to dokonca teší." Hnevá sa Belousovová a pokračuje.

"Ich teší, keď sa občania bijú a hádajú medzi sebou. Pretože hlavné heslo, ktorým sa pavúči muži riadia je
ROZDEĽUJ A PANUJ! Oni chcú, aby sme sa hádali a bili medzi sebou - policajti s občanmi, očkovaní s neočkovanými ... Vtedy totiž môžu pokojne ďalej spriadať svoje SIETE POMSTY a môžu mať istotu, že hnev a zlosť národa sa neobrátil proti strojcom nášho nešťastia - proti nim." 

Jasné pomenovanie

V závere Belousovová vyzýva a prosí o rozmýšľanie chladnou hlavou:

"Váš, náš nepriateľ nie je zúfalý človek, ktorý odmieta nosiť rúško.
Váš nepriateľ nie je predavačka, ktorá si zarába peniaze a plní príkazy zamestnávateľa.
Váš nepriateľ nie je ani ten policajt, ktorý podľahol tlakom svojho šéfa myslí, že je dráb.
Našim spoločným nepriateľom sú pavúči muži! Nedajme sa chytiť ako muchy do ich sietí zla, nenávisti a pomsty, ktoré tu spriadajú. Naše heslo nech je ZJEDNOŤME SA A VÍŤAZME !!!"