R. Fico - Keby pán Sulík nebol zhulený, tak odstúpi! (VIDEO)
06 | 11 | 2021 I Eka Balašková

"Keby pán Sulík nebol zhulený, tak dnes odstúpi".Týmito slovami začal predseda Smeru-SDsvoj videopríhovor na sociálnej sieti, na margo Richarda Sulíka a jeho stupňujúcich sa prešľapov.

"Je to totiž jediný politik vládnej koalície, ktorého voliči ako-tak berú." skonštatoval R. Fico na úvod. Jeho odstúpenie by pomohlo celej vládnej koalícii. No tento "zmierlivý tón netrval dlho, prišlo totiž konštatovanie, že "Ale účinok drog ťažko prebiť."  Jeho zvolanú tlačovú besedu Fico komentovať nechcel. 

Andrej Danko: "Páni vo vláde, len tlačte ďalej na pílu a život vám to vráti aj s úrokmi."
"Heger hovorí o grázloch?" Pýta sa verejne predseda SNs Andrej Danko. Vraj - "už keď Naď nazval ľudí opicami, ostal som v nemom úžase." Ale, podľa Andreja Danka sa tento trend urážania občanov vo vláde doslova udomácnil. "Začal to Matovič,... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Ivan Brožík

Arogantný odkaz verejnosti

"Sulík to, že zobral za štátne peniaze svoju dcéru na výlet do Dubaja a spravil z nej urobil expertku na energetické právo, ktoré ani neexistuje. Že právnická firma, v ktorej jeho dcéra pracuje, dostala zákazku na štrnásťtisíc eur za jediný právny úkon, vysvetlil slovami "Shit happens" - teda, že stúpite do výkalu." konštatuje Fico vo videu.

Predseda Smeru nám už ani ten neponúkne, lebo ako tvrdí: "Zobrať syna za štátne peniaze na týždenný výlet do Dubaja by sa mi ani neprisnilo. Nie, že by som to reálne urobil. Skúsim osloviť pani prezidentku."

Príliš neskoro! Sulík si sype popol na hlavu
Cestu mojej dcéry do Dubaja zaplatím z vlastného! Minister hospodárstva a líder strany SaS Richard Sulík sa konečne vyjadril ku kauze, ktorá v slovenských médiách rezonuje už pár dní, píše portál topky.sk. Zatiaľ, čo o kauze zverejnených pasov... Čítať ďalej
05 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Pokyny z ambasády

Pani Čaputová. Dúfam, že po tom, čo ste vyriešili svetovú klimatickú krízu ste už naspäť a niečo, ako prezidentka, poviete. Chápem, že z americkej ambasády máte pokyny mlčať a do konca vášho dychu túto bandu obhajovať. Ale ak budete ticho vo všetkom, čo sa počas tejto vlády na Slovensku deje, budete spolupáchateľkou a slovenská verejnosť bude vašim súdnym tribunálom." uzatvára videopríhovor Robert Fico.