Sulik Air Dubai Travel all inclusive
04 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

Zvláštna a hnusná doba je tu. Hnusná najmä tým, ako hnusne ju zneužívajú a využívajú hnusní ľudia. Ak ľahko je zneužiteľná. Stačí mi spraviť teraz pár klikov a na verejnosť sa dostanú všetky mená aj s osobnými údajmi cestujúcich na palube charteru slovenskej vládnej letky, ktorý takto zjavne pravidelne vozí do Dubaja turistické skupiny vybraných "našich" ľudí. Ak by išlo o niekoho z opozície, mainstream by neváhal ani sekundu. Nie, nezastupujem mainstream, ponúkam alternatívu. Preto sa "iba" za vás budem pýtať. Ozaj, všimli ste si, ako teraz mainstream mlčí, hoci súpisky s cestujúcimi ma vyvesené priam na pracovných monitoroch? 

Takže, Sulik Air Dubai Travel all inclusive leta na týždňovky do Dubaja. Plná paluba tam, plná paluba naspäť o týždeň. Niečo ako robotníci z Rožňavy na starej hrdzavej škodovke do Bratislavy tam a naspäť tiež na týždňovky. Iba s tým, že oni za vlastné, na palube Sulik Air Dubai je to zdarma pre všetkých prítomných. Aj so šampusíkom. Teda, zdarma, proispievajú na ten let svojimi daňami a odvodmi aj tí štyria z Rožňavy na tej starej škodovke. To iba tak, keď už all inclusive.

Tajomstvá okolo Sulíkovho ranču ostávajú zatiaľ neodhalené
Záhadný Sulíkov ranč v Austrálii je témou už niekoľko dní. Okrem opozície ho pripomína aj Igor Matovič. Nič konkrétne sa o ňom nevie. Žiadne informácie o rozlohe, polohe, alebo o cene. Podľa denníka SME, SaS, ani ministerstvo hospodárstva, ani... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Dve tváre pravdy

Verejné české dátové úložisko ponúkalo včera na stiahnutie exkluzívny materiál. nascenované všetky občianske preukazy a osobné doklady všetký prítomných na palube letu Sulíkovej cestovky. A tak dnes polovica Slovenska vie, že medzi nimi bolo aj desaťročné dieťa!!! Iba mainstream, to, samozrejme, v prípade koaličného politika ani len netuší. Ak niekto čaká, že teraz tu začnem tie scany v rozpore so zákonom vycapovať, mýli sa. Nie som totiž v radoch hlavného mediálneho prúdu a netvárim sa farizejsky, že verejný záujem je nad zákonom. ja zákon rešpektujem. na rozdiel od tých farizejov.

Starí "naši" sú šuviks proti novým "našim"

Iba si tak v tom zozname lustujem a dumám, čo asi tento či táto má spoločné s našou prezentáciou na EXPO Dubai a doslova mi zabehlo pri mene jedného "hudobníka". Ak toto je naša výstavná ponuka, už chápem, prečo je Slovensko tam, kde je. Pozerám sa na oscanovaný oznam a popri mene, napodiv úplne rovnozvučnom, ako je meno podpredsedu vlády a ministra hospodárstva, sa mi odvíja celkom pútavý sled "náhodných prepojení" To meno je v ženskom rode, je taktiež rovnozvučné ako meno istej koncipientky, ktorá pracujev právnickej kancelárii, ktorú vedie istý advokát . Aj jeho meno figuruje v zozname uniknutých pasov a mal byť preto súčasťou delegácie, pardon, zájazdu do Dubaja. takej luxusnejšej a lacnej, teda, zadarmo, týždňovky. Spomínaná kancelária podpísala pred približne týždňom zmluvu o poskytovaní právnych služieb s Úradom pre reguláciu sieťových odvetví v hodnote 51-tisíc eur. Úrad spadá do pôsobnosti šéfa cestovky Richarda Sulíka a súčasný šéf úradu  je jeho nominantom.

Čističi, mafie a dristy

Tu má ešte niekto v sebe toľko dtrzosti, že sa odváži mlieť čosi o čistých rukách, mafiách, demaštalizácii a kydaní hnoja? Po tomto, čo uzrelo včera svetlo nášho slovenského sveta a blízkeho zahraničia? Po tom, čo vám hlavný prúd o tom ani necekne, hoci v  seriáli odposluchy z chaty pokračuje priam stachanovsky? Nie je vám pri tom čítaní tak trochu grcno? Čo si myslíte o farároch, ktorí vodu kážu a víno pijú? A čo si myslí o nich ten hore? Viem, liberálom môže byť ukradnutý. Nie je to podľa vás tá najsprostejšia zlodejina? Lietať si na žúrky do emirátov za vaše peniaze?

Blaha: Sulík a spol si spravili v Dubaji divoký žúr za štátne peniaze
Situácia okolo nášho pavilónu na výstave EXPO v Dubaji sa začína poriadne zamotávať. Či lepšie povedané škandalizovať. Na povrch sa totiž dostávajú informácie, ktoré mali byť, pre vzdialenosť Slovenska od Dubaja, pre slovenskú verejnosť... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik