Nechutné: Jána v nemocnici po smrti niekto okradol o zlatú retiazku!
04 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Život píše rozličné príbehy. Niektoré sú veselé, iné smutné, no sú aj také, nad ktorými človeku zostáva rozum stáť. A presne taký sa prihodil žene z Podolínca, ktorej zomrel v nemocnici manžel na koronavírus. Z toho, čo sa stalo potom, však zostala úplne šokovaná.

Smrť blízkeho je traumatizujúca sama o sebe, ale ak sa vám prihodí to, čo Monike Horváthovej z Podolínca v okrese Stará Ľubovňa, to vás zlomí celkom. Ako informuje portál 1.pluska.sk, Monikin milovaný manžel nielenže zomrel v nemocnici na COVID-19, ale ešte ho v nej ktosi po smrti aj okradol o zlatú retiazku, ktorú mal na krku.

Dva testy počas dňa mal negatívne, večer však už bol pozitívny!

Horváthovci mali šťastný, aj nešťastný život zároveň. Bývali spolu v rodinnom dome v historickom centre Podolínca, kde vychovávali tri dcéry a jedného syna, ale popritom pomáhali so starostlivosťou o vnúčatá. Ján bol živnostníkom, ktorý prekonal rakovinové ochorenie, ale v apríli sa, zrejme v práci, nakazil covidom. Zaujímavé bolo, že na ranných aj popoludňajších testoch bol negatívny, lenže test večer v nemocnici mu už vykázal pozitivitu. Hoci sa jeho najbližší od neho izolovali, ochoreli aj oni. Ako o onkologického pacienta sa o neho Monika doma starala naozaj príkladne a všetko konzultovala s lekármi. Hoci robila čo mohla, jeho stav sa prudko zhoršoval.

„Večer ma prosil, aby som zavolala záchranku, lebo sa mu zle dýcha. Hrozne som sa zľakla. Prišli záchranári, urobili mu test na covid, bol negatívny,“ prezrádza užialená vdova a dodáva, že záchranári ho vzali aj napriek tomu do nemocnice. Tam však zistili, že je pozitívny! A navyše mal covidový zápal pľúc. „Z domu išiel po svojich, no viac sa už nevrátil,“ roní slzy Monika, ktorej Ján bol hospitalizovaný dva a pol týždňa. Už v bezvedomí ho neskôr preložili na anesteziologicko-resuscitačné oddelenie, kde 12. mája ochoreniu podľahol.

Milostné odkazy Martiny Lučanskej zosnulému manželovi (FOTOGALÉRIA)
Minulý rok v novembri by manželke Lučanského ani nenapadlo, že takto o rok bude kráčať na cintorín k hrobu svojho milovaného manžela. S náhlou a dramatickou smrťou Milana Lučanského sa dodnes jeho rodina nevie vyrovnať. Lučanský posledný krát... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Denis Merva

Nemocnica uviedla, že nenašli žiaden záznam o existencii zlatej retiazky

Lekári jej za celý čas dovolili navštíviť ho iba raz, aj to si musela obliecť ochranné pomôcky. Počas jej návštevy bol po celý čas prítomný i zdravotnícky personál, lenže Ján jej prítomnosť pri svojom lôžku už nevnímal. Šok nastal po jeho smrti, keď užialenej Monike vydali Jánove veci, ktoré boli prevzaté na úschovu. „Vydali nám mobil s nabíjačkou, slúchadlá a drevený náramok na ruku. A manžela v čiernom vreci! Srdce mi išlo roztrhnúť od žiaľu. Ani by mi nenapadlo, že medzi vydanými vecami nie je zlatá retiazka,“ vracia sa užialená Monika o pár mesiacov dozadu. To, že vo veciach chýba manželova zlatá retiazka si všimla až neskôr, Monika je ale presvedčená, že zlatý šperk mohol jej manželovi vziať iba niekto v nemocnici.

„Keď bol ešte pri vedomí na covidovom, odfotil sa na lôžku, o čo som ho ja poprosila. Chcela som vidieť, ako vyzerá, lebo mi vravel, že je napojený na kyslík. A na tej fotke je vidieť, že má na krku zlatú retiazku,“ skonštatovala Monika a dodala, že keď manžela v kóme previezli z covid oddelenia na ARO, ležal tam úplne nahý. Ľubovnianska nemocnica v Starej Ľubovni Monike Horváthovej na jej žiadosť o prešetrenie uviedla, že nenašli žiaden záznam o existencii zlatej retiazky v držbe jej nebohého manžela počas jeho hospitalizácie v ich nemocnici.

Je to potvrdené: Jaroslav Paška zomrel v súvislosti s očkovaním na Covid!
Až pitva ukázala, že smrť expolitika Jaroslava Pašku (†67), ktorý zomrel v polovici júla tohto roka, mala súvis s očkovaním proti COVID-19! Šokujúce zistenie, že úmrtie bývalého poslanca parlamentu a člena Slovenskej národnej strany Jaroslava... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Manželka nebohého okradnutého muža je odhodlaná bojovať do konca

„Myslím si, že je to riadny hyenizmus keď bezvládneho človeka, ktorý je pripútaný na lôžko, dokáže niekto bez štipky ľútosti okradnúť a zobrať si retiazku s príveskom len preto, aby si prilepšil. Ide o sumu okolo 300 eur,“ hovorí sklamaná Monika a dodáva, že Ján dostal retiazku od svojho jediného syna keď mal 45. narodeniny. „Mne by srdce nedalo niečo také urobiť! Pracujem ako chyžná a keby niečo počas mojej služby zmizlo, dostala by som okamžitú výpoveď. A tu sa nič nedeje,“ nechápe postoj nemocnice šokovaná a zúfalá Monika, ktorá zvažuje podanie trestného oznámenia. Kde teda Jána okradla hyena v ľudskej koži sa zatiaľ nevie, no Monika sa s tým nedokáže zmieriť a je odhodlaná bojovať až do konca za dosiahnutie spravodlivosti a potrestanie vinníka.

Príčina smrti vo väzbe obvineného z kauzy Plačková je už známa
Po dvoch týždňoch za mrežami zomrel Pavol D., údajný člen drogového gangu, ktorého zadržali spolu so Zuzanou Plačkovou. Dnes už polícia vyšetrovanie jeho smrti ukončila. Výsledok vyšetrovania je podľa mužov zákona jasný - obvinený zomrel bez... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Diana Zaťková