Ján Krošlák odišiel z OĽaNO a Covid ho už nezaujíma?
03 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Poslanec Ján Krošlák z poslaneckého klubu OĽaNO vystúpil iba pred niekoľkými dňami a zdá sa, že ho okamžite osvietilo. Na sociálnej sieti napísal, čo si myslí o pandemickej komisii. A prečo podľa neho opatrenia nemajú žiadny význam.

Prvé riadky po vyslobodení z chápadiel hnutia OĽaNO adresoval Ján Krošlák konzíliu odborníkov a pandemickej komisii. "Kedy už konečne zrušíme konzílium odborníkov, pandemickú komisiu alebo neviem, čo tu ešte máme. A zrušíme všetky tie ich príkazové opatrenia?" Pýta sa.

Podľa Košláka si treba priznat, že už viac nezmôžu. "Načo sú nám každodenné štatistiky a farebné okresy? Nefungovalo to a fungovať to nebude," vysvetľuje.

Krošlák si myslí, že všetci sú už z toho unavení a nikoho to už nezaujima. "Kedy začnú iba odporúčania, a nie príkazy?" Nabáda otázkou na zamyslenie sa.

J.Krošlák odišiel z poslaneckého klubu OĽANO, nesúhlasí s I. Matovičom
Poslanec Národnej rady (NR) SR Ján Krošlák už nie je členom klubu hnutia OĽANO. O ukončenie pôsobenia v klube požiadal v stredu (27. 10.). TASR o tom informoval Peter Dojčan z mediálneho tímu OĽANO. Krošlák ozrejmil, že odchádza, pretože dlhodobo... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/TASR

Covid Krošláka už nezaujíma

Na sociálnej sieti Krošlák informuje o tom, že je zaočkovaný, ale tak ako jeho, tak ani každého zaočkovaného už podľa neho Covid nezaujíma. "Urobil som všetko pre svoju ochranu, poslúchol som odborníkov a už nechcem nič počuť o Covide," píše.

Myslí si, že tí, čo sa nechcú zaočkovať, by nemali byť predmetom každodenného záujmu orgánov štátu, keď o to nestoja. "Šancu zaočkovať sa mali a stále majú, ale evidentne nechcú. Nechajme ich tak. Majú svoju hlavu. Úplne zbytočne nám štatistiky hlásia prírastky v nemocniciach, nemá to žiaden efekt," vysvetľuje.

Rafaj varuje pred iredentizmom. Gyimesiho aktivity to naznačujú
Rafael Rafaj, bývalý poslanec NRSR za SNS, sa vyjadril na svojom facebookovom profile o Viedenskej arbitráži. Jeho text je aktuálny aj z hľadiska aktivity poslanca Gyimesiho za OĽaNO v prospech maďarskej menšiny, čo priamo či nepriamo opäť oživuje... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Majitelia by sa mali rozhodovať

Všetky zariadenia by mali podľa Krošláka fungovať v dvoch variantoch. "Prvý, vstup len pre zaočkovaných. Prekonaných a pre nezaočkovaných 72h PCR negatív alebo pre hocikoho na vlastné riziko. Majitelia nech sa rozhodnú. Ja osobne by som do zariadenia druhého typu nešiel," konštatuje na záver príspevku.

Je na zamyslenie, koľkí z poslancov by mali podobní názor, ak by opustili svoje poslanecké hnutia a strany. Možno sa raz dočkáme...

Pentagón skúma správy o pohybe ruských vojsk. Kyjev si nič nevšimol
Satelitné zábery ukazujú konvoje nákladných áut naložených tankami a raketami na juhozápade Ruska - na ceste k ukrajinským hraniciam. Kyjev tvrdí, že si prípadné nasadenie nevšimol. Teraz sa do toho zapájajú aj USA, píše nemecký Der... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Ingrid Vrabcová