Topmodelka vysúdila ťažké peniaze roky po manželovej smrti!
01 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

Vyšlo jej to!  Hoci strávili v manželstve takmer 30 rokov, zosnulý manžel topmodelky Pavlíny Pořízkovej Ric Ocasek ju v roku 2019 vyškrtol z poslednej vôle. Predmanželskú zmluvu nemali, a tak sa musela o dedičstvo po zosnulom manželovi súdiť.

Pavlína sa s manželom spoznala v roku 1988, keď Ocaskova kapela The Cars nakrúcala klip k svojej svetoznámej piesni Drive. Medzi vtedy už druhýkrát ženatým muzikantom a Pavlínou to zaiskrilo. Už o rok neskôr sa vzali.

Nakoniec z toho bolo spoločných 28 rokov a dvaja potomkovia, synovia Jonathan Raven (26) a Oliver (20).

Rozchod po 28 rokoch

V roku 2017 požiadala Pořízková o rozvod a v roku 2018 manželia oznámili, že už spolu nežijú. Ich spoločný majetok bol odhadovaný na 80 miliónov dolárov. No stalo sa, že práve česká supermodelka našla hudobníka Rica Ocaska v jeho byte na Manhattane mŕtveho.

Kto sa dostal do rokenrolovej siene slávy?
Jay-Z si po sobotňajšom večeri pridal ďalší titul do životopisu, ktorý zahŕňa rappera, skladateľa, víťaza Grammy, miliardárskeho obchodného magnáta a globálnu ikonu v sieni slávy. Tohtoročná ceremónia sa po prvýkrát konala v Rocket Mortgage... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Denis Merva

Vydedil ju

Podľa zákonov štátu New York by vdova po známom muzikantovi a producentovi s rovnako československými koreňmi mala dostať tretinu. No keďže ju manžel niekoľko týždňov pred smrťou vyškrtol z poslednej vôle s tvrdením, že ho opustila, musela o svoje dedičstvo bojovať, píše portál ereport.sk.

Súd jej dal za pravdu

Po dvoch rokoch dal súd topmodelke českého pôvodu Pavlíne Pořízkovej za pravdu a priznal jej podiel z dedičstva. „Viem presne, koľko mi podľa práva patrí. A presne toľko tiež dostanem,“ oznámila médiám Pořízková.

„Bolo to, akoby som vyskočila z potápajúcej sa lode a až teraz som doplávala k brehu,“ vydýchla si modelka, keď si vypočula výrok súdu. 

Zabudnutý vzťah medzi Vajdom a Belohorcovou, tvária sa že sa už nepoznajú!
„S bývalými partnermi som vždy dobre vychádzala. S niektorými som v kontakte dodnes. Mrzelo ma, keď sa niektorý niekedy ozval na moju adresu v médiách. Dobre sme sa rozišli, preto neviem, prečo po toľkých rokoch niečo rozmazávať,“ tvrdila... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Denis Merva