Šutaj Eštok: Nahrávky z chaty sú politickou ´Farmou´
01 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

V čase, kedy je najsledovanejšou reláciou na Slovensku tupá Farma pre tupých fajnšmekrov, sa takúto politickú ´Farmu´ pokúsili občanom naservírovať orgány činné v trestnom konaní v spolupráci s Matovičom, Lipšicom a niektorými médiami. Vo svojom statuse na sociálnej sieti sa o tom rozpísal poslanec parlamentu a hlasák Matúš Šutaj Eštok.

Bombastické titulky

Sledovanosť Farmy podľa poslanca dokazuje dnešnú bulvarizáciu slovenskej spoločnosti. A presne tú vraj využili koaliční poslanci pri nahrávkach z chaty. "My sme si ešte ani jednu časť nahrávok nevypočuli, ani jeden riadok neprečítali, a už sme tu mali bombastické nápisy v určitých médiách, že objavili Gorilu 2," upozornil opozičný poslanec v relácii RTVS O 5 minút 12.

Ďalšieho hosťa relácie, predsedu Ústavnoprávneho výboru parlamentu Milana Vetráka z OĽaNO, sa opýtal: Kde je ten verejný záujem v tom zverejňovať súkromné rozhovory osôb, ktoré nehovoria o ničom? Sám Šutaj Eštok je presvedčený, že nahrávky vznikli nelegálnou cestou.

„Je neprijateľné a neakceptovateľné, aby sme sa v demokratickej krajine oháňali pytliactvom, s cieľom špehovať opozíciu," skonštatoval Šutaj Eštok. "Namiesto jeleňa do zasadačky príde Fico s Kaliňákom a oni veselo odpočúvajú ďalej," dodal. Naopak Vetrák verí v zákonnosť odpočúvania na poľovníckej chate. Medializované video podľa neho odhalilo viaceré pochybenia.

Keď sa aj zadusíte, vo vlaku rúško mať musíte nasadené!
Na sociálnej sieti polície sa objavilo video z vlaku. Cestujúca si v ňom aj po opakovanej výzve policajtov, ktorých vlakový personál privolal, odmietla nasadiť rúško. Privolaní policajti ju doslova vyniesli z vlaku. Informuje o tom portál... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Politický bulvár

"Veď načo by mali riešiť ukradnutých 24 miliónov eur schránkovými firmami, načo by riešili drastický rast cien energií a potravín, keď môžu na pokračovanie zabávať Slovensko politickým bulvárom v podobe nahrávok opozičných politikov z poľovníckej chaty," pokračoval hlasák.

"Ale niet sa čo čudovať – nahrávanie politických oponentov je Igorovi Matovičovi blízke, len si spomeňme na nahrávku s Radoslavom Procházkom. Som náramne zvedavý, čo by sa ľudia dozvedeli zo súkromných nahrávok napríklad medzi Matovičom a Vetrákom, s ktorým som diskutoval v RTVS," uzavrel status Šutaj Eštok.

Amatérska koalícia

Pod príspevkom sa okamžite začali kopiť reakcie. "Tak slabého debatéra v politickej relácii koalícia ešte nemala. Vetrák obhajoval neobhájitelné, vymýšľal si a obhajoval frázy, že „väčšina národa si myslí, želá“, pritom to bolo len to, čo si myslí koalícia, či Vetrák. Vetrák len trepal, trepal a trepal. Vetrák si asi neuvedomuje, že tej ich slávnej koalícii nedôveruje takmer 90 % obyvateľstva. Vetrák cez seba len ukázal aká amatérska je celá koalícia, čo utvrdzuje normálneho /nie obyčajného/ občana, že obdobie vlády tejto koalície je zlým obdobím, ktoré nasledovalo po „omyle" občanov vo voľbách 2020," za všetky vystihol čitateľ Štefan.

Taraba: Budaj je ekoterorista! Zviera je pre neho viac, ako človek
Oberá ľudí o živobytie! Konštatuje to o ministrovi životného prostredia Jánovi Budajovi vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec Tomáš Taraba. Ekoterorizmus po slovensky V najnovšom príspevku na facebookovej stránke sa pustil Taraba... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Diana Zaťková