WhatsApp od novembra prestáva pre niektoré mobily fungovať
01 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Od 1. novembra aplikácia WhatsApp pre niektoré druhy mobilov končí. "WhatsApp, počnúc 1. novembrom 2021 ukončí podporu smartfónom, ktoré majú operačný systém Android vo verzii 4.0.4 a menej a tiež iPhonom s verziou iOS 9 a menej," píše portál Interez, ktorý zverejnil aj zoznam 52. druhov mobilov, ktorých sa to týka. 

Aplikácia WhatsApp ostáva, ale portál Interez píše, že má byť bezpečnejšia a preto, kto ju bude chcieť používať, tak si bude musieť zaobstarať novší model mobilu. Zmena v podstate zasiahne každého, kto má mobil starší ako ročník 2015. Teda nielen smartfóny, ale aj niektoré druhy iPhonov. 

Kto sa dostal do rokenrolovej siene slávy?
Jay-Z si po sobotňajšom večeri pridal ďalší titul do životopisu, ktorý zahŕňa rappera, skladateľa, víťaza Grammy, miliardárskeho obchodného magnáta a globálnu ikonu v sieni slávy. Tohtoročná ceremónia sa po prvýkrát konala v Rocket Mortgage... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Denis Merva

Zoznam mobilov u ktorých aplikácia WhatsApp prestáva fungovať

Interez zverejnil podľa portálu LAD Bible aj zoznam mobilov, ktorým od 1. novembra obľúbená aplikácia WhatsApp už nepôjde. Je to sedem druhov značky Galaxy, Lucid 2, 14 druhov Optimus, 5 druhov Best, ZTE V956, 2 druhy Grand, 3 druhy Xperia, Alcatel, 6 druhov Ascend, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, 2 druhy Wiko, Lenovo A820, UMi X2, Run F1, THL W8, 3 druhy iPhone.

WhatsApp ukončí podporu aj pre ďalšie mobily, ktorých verzia je 4.0.4 a nižšia. "V prípade verzii 4.1 a vyššie bude všetko fungovať tak, ako doteraz," píše Interez.

Zabudnutý vzťah medzi Vajdom a Belohorcovou, tvária sa že sa už nepoznajú!
„S bývalými partnermi som vždy dobre vychádzala. S niektorými som v kontakte dodnes. Mrzelo ma, keď sa niektorý niekedy ozval na moju adresu v médiách. Dobre sme sa rozišli, preto neviem, prečo po toľkých rokoch niečo rozmazávať,“ tvrdila... Čítať ďalej
30 | 10 | 2021 | Denis Merva