Mesík: Masové testovanie sa stalo katalyzátorom šírenia koronavírusu
31 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa zrejme dostalo do Guinessovej knihy rekordov. Pýtate sa v čom? Nuž v rýchlosti umierania po tom, ako mu naša vláda vraj chcela pomôcť. Áno, celoplošné testovanie odštartovalo u nás najväčšie a najrýchlejšie celoplošné umieranie od II. svetovej vojny.

Človeku zostáva rozum stáť nad tým, že lekári v ordináciách mali vlani zakázané liečiť koronavírus v ordináciách. Preťažení zdravotníci v nemocniciach potom síce robili čo len mohli, na konci dňa už ale iba počítali mŕtvych, ktorým už nebolo pomoci. Vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík sa v statuse vracia o rok dozadu a pripomína, čo všetko sa udialo pred tým, ako u nás začalo hromadné vymieranie populácie.

Masové testovanie urobilo z pár vyvolených Slovákov multimilionárov

„Pamätáte sa ešte? Takto pred rokom stálo 3,6 milióna Slovákov vo frontách aby si dali vopchať špajdľu do nosohltana. Mnohí uverili, že je to prejav „zodpovednosti“, iní sa podriadili vládnemu zastrašovaniu. Bol to prvý test servilnosti občanov, na ktorý neskôr naviazalo masové zastrašovanie a opichávanie ľudí prípravkami s vírusovou mRNA,“ píše v úvode Mesík, ktorý ešte dodáva, že experimentálne vakcíny si u nás dalo zatiaľ pichnúť asi 2,5 milióna ľudí. „O vyše milióna menej než bol počet tých, čo pred rokom naleteli na masové šprtanie nosohltanov,“ konštatuje vyštudovaný lekár.

Mesík: Štatistiky ŠÚKL na vedľajšie účinky vakcín sú zavádzajúce
Vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík je známym odporcom neregistrovaných vakcín proti COVID-19, ktoré majú nielen slabé, ale najmä mnohé vedľajšie účinky. Naopak, je zástancom Ivermectinu, ktorý, podľa skúseností vo svete,... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

A aký bol teda výsledok šprtania nosohltanov? „31. 10. 2020 sme mali na Slovensku oficiálne 219 mŕtvych na Covid, do Vianoc ich bolo 1800 a 8. máj 2021 sme „oslávili“ s 12 000 oficiálnymi obeťami,“ vyratúva Mesík, podľa ktorého je ich dnes cez 13 000 (excess mortalita cez 18 000) aj vďaka odopieraniu účinnej, bezpečnej a lacnej včasnej liečby, pričom mŕtvi stále pribúdajú. „Slovensko sa dostalo na čelo svetovej ligy v umieraní. Masové testovanie za stovky miliónov eur zdravých ľudí nikomu nepomohlo a je dosť pravdepodobné, že sa stalo naopak katalyzátorom šírenia vírusu na Slovensku,“ vysvetľuje Mesík, ktorý vzápätí zisťuje, že sa vlastne zmýlil. „Masové testovanie urobilo z pár vyvolených Slovákov multimilionárov. A pre naše deti zaťalo viac ako miliardovú sekeru do štátnych dlhov,“ prízvukuje analytik bezpečnostných rizík.

„Predstavte si, že by tá miliarda neodtiekla do súkromných vreciek tunelárov a vlastníkov MOMiek a farmakofiriem, ale povedzme do zmrzačeného slovenského zdravotníctva alebo školstva. Napríklad na platy sestier, sanitárok a učiteliek v školách,“ zamýšľa sa Mesík sťa by mladý rojko. „Ja viem, v krajine vlády korupčníkov a plagiátorov bez svedomia je to čistá fantázia. Nuž ale toto obyčajno - solidárno - rodinné panoptikum sme si zvolili v slobodných voľbách...,“ končí svoj status už v realite Juraj Mesík.

Mesík: Nespoliehajte sa na očkovaciu propagandu, ale na lekárov, ktorí liečia
Zvykne sa vravieť: Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú!“ Keď sa človek obzrie okolo seba, tak bláznov v akejkoľvek podobe veru nájde habadej. Blázni sú nielen tí, ktorí stále veria tejto vláde, blázni sú aj tí, ktorí ešte stále veria politikom,... Čítať ďalej
28 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik