Ďalšie šokujúce svedectvo našej asi najslávnejšej poľovníckej chaty
30 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poľovnícka chata pri Leviciach, a najmä videá z kamerových záznamov a prepisy z nich, zrejme ešte vydajú nejedno zaujímavé svedectvo. Kedy to bude sa ukáže až časom, lebo teraz vyniesť ďalšie informácie médiám už nebude ľahké.

Zverejnenie fotiek, videí aj viacerých informácií z poľovníckej chaty, ktorú vraj sledovala polícia kvôli pytliakom, teraz vyšetrujú kompetentné orgány. Stále sa však vynárajú ďalšie a ďalšie informácie, ktoré mali byť verejnosti utajené. Ako informuje portál 1.pluska.sk, zverejnené nahrávky obsahujú aj rozhovory, v ktorých šéf Smeru-SD Robert Fico okrem iných spomína i generálneho prokurátora Maroša Žilinku.

Prenasledovaný a nechcený vlk nevedomky chytil „slabé ovečky“

Dianie v poľovníckej chate pri Leviciach patrí na Slovensku momentálne medzi najhorúcejšie témy. Na uniknutých videonahrávkach z nej vidieť tajné stretnutia Roberta Fica aj exministra vnútra Roberta Kaliňáka s oligarchom Miroslavom Bödörom, synom policajného exprezidenta Tibora Gašpara Pavlom a  advokátom Marekom Parom. Rozhovory z poľovníckej chaty mali byť zachytené skrytou kamerou kvôli podozreniu z pytliactva zápasníka Matúša Mečára, blízkeho priateľa Norberta Bödöra. Mečár bol odsúdený na podmienečný trest za zrazenia a usmrtenie mladej ženy na prechode pre chodcov v Nitre.

Paradoxné, ba doslova mysteriózne je, kto nariadil sledovanie poľovníckej chaty a jej osadenstva. Podľa informácií SME, podozrenia o nelegálne zabitej zveri vyšetroval brat šéfa vyšetrovacieho tímu Kuciak, Martin Juhás. A prečo je to mysteriózne? Lebo vlky chytil „baránkov“. Ešte v roku 2019 totiž vtedajší policajný prezident Milan Lučanský tím rozpustil a Martina Juhása preradili na okres a urobil z neho radového vyšetrovateľa. Mimochodom, tu pracuje doteraz. Paradoxné preto je, že to bol práve Martin Juhás, ktorý nariadil sledovanie chaty a tým odhalil tajné Ficove a Kaliňákove stretnutia so spomínanými ľuďmi.

Kto vlastní chatu, kde sa mali stretávať „pytliaci“?
Vysvetlenie polície, že do chaty nainštalovala s povolením sudcu pre to, aby odhalili stretávanie sa v nej pytliakov je viac ako zvláštne. Ak to mali byť pytliaci, ktorí sú na vide zachytení, tak to teda bol parádny „úlovok“! Poľovnícka „chata“, v... Čítať ďalej
29 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Podľa Fica sa Žilinka boji, ten mu odkazuje, že o ničom takom nevie

Zverejnené nahrávky však majú obsahovať i rozhovory, v ktorých Fico spomína generálneho prokurátora Maroša Žilinku. „Strašne sa bojí. Mali by ste vedieť, že sa úplne uzatvoril, popredal nejaké veci, motorky a takéto veci. Nikam nechodí a nič nerobí,“ citujú médiá slová trojnásobného premiéra a šéfa Smeru, ktorý ešte dodáva, že na akékoľvek povzbudzujúce esemesky, ktoré Žilinkovi posielal v súvislosti s jeho postupom, vraj odpovedá iba smajlíkom. „Tak sa jednoducho bojí,“ hovorí Robert Fico.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka tieto informácie ale popiera a vraj nemá žiadnu vedomosť o snahe Roberta Fica kontaktovať ho. „Generálnemu prokurátorovi nie sú známe žiadne skutočnosti, ktoré by u neho mohli vyvolávať pocit strachu, nedá sa zastrašiť či ovplyvniť nikým a ničím, a pri výkone svojej zákonnej pôsobnosti odmieta akýkoľvek zásah, nátlak alebo vplyv,“ uvádza sa v stanovisku, ktoré Generálna prokuratúra zaslala pre denník Plus Jeden deň.

Škandál: Polícia nahrala Fica aj ďalších na tajných stretnutiach ako sa bavia o ovplyvňovaní káuz!
Tak toto je bomba! Policajti majú nahraté rozhovory z tajných stretnutí, na ktorých je Robert Fico, Robert Kaliňák aj ďalší traja veľmi zaujímaví ľudia. Na skutočnosť, že viaceré osoby z prostredia politiky, podnikania a advokácie sa snažili... Čítať ďalej
25 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik